Brasovul gazduieste primul seminar regional dedicat invatarii permanente

2 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

Seminarul va avea loc in data de 17 iunie 2013, intre orele 10.00-14.30 la Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Braşov (Str. Aurel Vlaicu, Nr 26B, Braşov).

La eveniment vor fi prezenti inspectori școlari, directori, consilieri, cadre didactice, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamental, preocupati de activitațile de educație permanenta. Scopul seminarului este acela de a afla rolul si responsabilitațile acestei noi profesii didactice.

In cadrul seminarului vor fi prezentate rezultatele preliminare ale unei cercetari privind un potențial profil al facilitatorului de invațare permanenta in școala și vor fi colectate propunerile participanților cu privire la statutul, rolurile și responsabilitațile acestuia.

Proiectul „Facilitator pentru invatarea permanenta in școala – o noua profesie didactica pentru o școala care invata!” vizeaza dezvoltarea in perioada urmatoare a unui program național de specializare a inspectorilor și cadrelor didactice in domeniul dezvoltarii de programe de invațare permanenta in școala, la nivel local și regional si implementarea unor metodologii specifice de dezvoltare a programelor de educație permanenta in școala, in vederea imbunatațirii ofertei de activitați extrașcolare cu valențe in domeniul invațarii permanente la nivelul invațamantului preuniversitar.

Contact media
Ruxandra Simion

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram