ImoPrest lanseaza prima aplicaţie pe telefonul mobil a unei agenţii imobiliare din România

30 septembrie 2013

Aplicaţia ImoPrest este disponibilă pe toate tipurile de dispozitive mobile ce au ca sisteme de operare iOS, Android, Windows Mobile, Blackberry sau Symbian, astfel ȋncât aceasta funcţionează pe 3614 tipuri de device-uri diferite.
Aplicaţia beneficiază de o interfaţă ușor de utilizat, iar conţinutul este alcătuit din anunţurile imobiliare disponibile ȋn toate zonele prezente ȋn oferta agenţiei. Modalitatea de folosire a aplicaţiei este foarte simplă: primul pas este selectarea de către utilizator a tipului de oferte căutate (ex. Apartamente, vile, terenuri, birouri). Ulterior vor fi afișate toate rezultatele, care pot fi supuse unor filtre de căutare specifice: ȋnchiriere sau vânzare, zona favorită a Bucureștiului, număr camere, interval de preţ. În final, după aplicarea tuturor filtrelor, sistemul afișează lista de oferte personalizată pentru fiecare utilizator.
În concordanţă cu tendinţele actuale ale dezvoltării aplicaţiilor mobile, agenţia ImoPrest vine ȋn sprijinul clienţilor săi prin minimizarea timpului și efortului de căutare a unui spaţiu de locuit sau de lucru. Totodată, conţinutul aplicaţiei va fi sincronizat ȋn timp real cu noile oferte disponibile pe site-ul agenţiei imobiliare ImoPrest. Alături de reducerea timpului alocat căutării unui spaţiu de locuit/birou, un alt punct forte al aplicaţiei este reprezentat de posibilitatea contactării directe a agentului imobiliar dedicat alegerii utilizatorului.
Aplicaţia a fost dezvoltată de Danco Vision, ȋntr-o perioadă totală de 2 luni, iar investiţia agenţiei ImoPrest nu a fost numai financiară, dar și logistică, pentru asigurarea unui pachet de servicii complet, prin intermediul acestei aplicaţii. “Am dorit să venim ȋn ajutorul clienţilor nostri, care de cele mai multe ori călătoresc sau au un program suficient de ȋncărcat astfel ȋncât timpul pentru vizionarea sau căutarea unei proprietăţi este prea scurt. În acest fel, ei pot să aleagă din oferta de proprietăţi disponibile pe piaţă ȋntr-un timp scurt, ȋn orice loc s-ar afla, de pe smartphone sau tabletă.”, declară Mihai Badea, fondator al agenţiei imobiliare ImoPrest.
ImoPrest este agenţia imobiliară care s-a ȋnfiinţat ȋn 2009, după o experienţă ȋn piaţa imobiliară de peste 10 ani a fondatorilor săi.
Mai multe informaţii pot fi accesate online pe site-ul si pe blogul agenţiei sau pe pagina de Facebook a agenţiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram