Mega petrecere in comuna Lapus

23 septembrie 2013
Autor:
dowmedia08

Situat tocmai in centrul comunei, KissPub este o locatie pe placul tuturor. Cu o suprafata de aproximativ 600 mp si o capacitate de 200 de persoane, KissPub cuprinde patru incaperi: o cafenea cu bar, doua incaperi destinate petrecerilor din week-end, un separeu pentru cei mai pretentiosi si in curand o terasa de vara.

Locatia KissPub vine cu ceva aparte, o locatie moderna pentru distractie si destindere, un concept nou pentru zona Lapus, in care noi investitorii am incercat sa satisfacem atat nevoia tinerilor insetati de petrecerile din club cu Dj de renume cat si pentru cei iubitori de petreceri cu muzica lautareasca, dupa cum declara domnul Iepan, administratorul localului.

Deschis 24 din 24, KissPub este locul ideal pentru o cafea sau o bere cu prietenii in cursul saptamanii, iar in week-enduri este un loc numai bun pentru a petrece alaturi de lautari in fiecare seara de vineri sau in compania unor Dj de renume care va vor rasfata cu jocuri de lumini si cele mai bune mixuri de club in serile de sambata.

Asadar, portile distractiei au fost deschise si sunteti asteptati sa petreceti pana dimineata in cel mai „tare” club din comuna Lapus.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram