Scoala de muzica Boem Club lanseaza in aceasta toamna cursurile de percutie

9 septembrie 2013

Pe langa lectiile de muzica existente deja in grila educationala a scolii, inca de 4 ani: lectii de pian, canto, chitara, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari si teoria muzicii, Scoala de muzica Boem Club initiaza si lectiile de percutie, ca urmare a cererilor primite din partea cursantilor.

Pentru copii, beneficiile lectiilor de muzica in general, si a celor de percutie, in mod special, sunt cunoscute datorita influentelor benefice in dezvoltarea armonioasa a personalitatii acestora. Asadar, la copiii care urmeaza lectii de muzica se va observa o imbunatatire a capacitatii de gandire, a memoriei, cresterea increderii de sine, stimularea creativitatii, precum si dezvoltarea abilitatilor sociale.

Adaugarea lectiilor de percutie in oferta de cursuri a Scolii de muzica Boem Club este doar inceputul extinderii grilei educationale, urmand ca in viitorul apropiat, Boem Club sa introduca cursuri pentru cele mai indragite instrumente de suflat: flaut, nai, etc.

Despre Boem Club

Scoala de muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat, sau vocal.
In prezent, Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, avand trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia, B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram