HP introduce noile Designjet T920 si T1500 ePrinter pentru profesionistii din domeniul AEC CAD GIS

31 iulie 2013

Noile HP Designjet T920 si T1500 ePrinter sunt concepute pentru a oferi printuri rapide, de inalta calitate. Utilizatorii pot vizualiza, modifica si imprima proiecte stocate in cloud, permitandu-le sa colaboreze cu usurinta cu alte echipele aflate de la distanta. HP sustine ca aceste imprimante au cele mai mari viteze de imprimare de pe piata.

HP a proiectat aceste dispozitive de 36'' cu tava de iesire, husa de preluare media si cu incarcare a rolelor de hartie prin fata. Tava de stivuire a printurilor este integrata in pe partea de sus a dispozitivului. Acest nou sistem imbunatateste productivitatea prin reducerea timpului petrecut cautand printurile si elimina nevoia utilizatorilor de a se apleca in scopul de a le colecta.

Plotterele HP Designjet T920 si T1500 ePrinter dispune de o suprafata plana in partea de sus a echipamentelor, astfel se creaza un spatiu de verificare a printurilor, eliminanad folosirea unui birou special pentru sortarea acestora. Caracteristica de incarcare prin fata a rolelor de hartie, permite utilizatorilor sa lucreze cu usurinta, chiar din pozitia asezat pe scaun si fara sa mute plotterul de la perete. Astfel, datorita acestor facilitati si a dimensiunilor reduse, aceste echipamente pot fi folosite in birouri aglomerate sau pe holurile unor institutii. Ambele plottere sunt dotate cu un ecran tactil care permite utilizatorilor sa gestioneze setarile si sa verifice in orice moment statusul printerului, sa urmareasca costurile de imprimare.

Pentru grupurile mici si mijlocii de lucru , tava integrata de stivuire a plotterului HP Designjet T920 ePrinter aduna pana la 50 de coli de la A4 la A0. Dispozitivul ajunge la viteze de pana la 21 imprimate A1 pe secunda si este echipat cu 32GB memorie virtuala, in scopul de a procesa fisiere complexe cu usurinta. Putem spune ca este un echipament de productivitate ridicata.

HP Designjet T1500 ePrinter este un plotter pentru volume medii si mari de lucru si se mandreste cu memoriea virtuala 64GB si suport pentru doua role de hartie. Dispune, de asemenea, alinierea automata a rolelor de hartie si capabilitati inteligente de comutare intre acestea doua pentru a gestiona mai multe joburi pe diferite tipuri si dimensiuni de hartie. Acest echipament vine in standard cu un hard disk de 320GB si foloseste un procesor paralel care permite ca imprimanta sa se ocupe de mai multe fisiere simultan.

HP continua sa aduca noi solutii de imprimare de format mare, cu caracteristici inovatoare, cum ar fi tava integrata de stivuire si adevarata incarcare frontala cu role de hartie, echipamente cu design modern si dimesiuni compacte. Astfel procesul de imprimare se transforma si permite utilizatorilor mai mult timp pentru creativitate.

Noile HP Designjet T920 si T1500 ePrinter sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media, firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: printere pentru piata grafica si tehnica, printere ecosolvent, printere indoor, scannere, copiatoare si echipamente de finisare A1, A0, B0, digitizare carte veche, echipamente 3D, dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara. Firma este distribuitor autorizat al Spotline in Romania, asigurand distributie nationala si service. Printre marcile distribuite de firma se mai numara HP, Canon si Epson (printare scanare A1, A0, B0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Steinbichler (3D), Scan2CAD (vectorizare), Csoft, etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram