OTTO Curier noul sponsor logistic al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti

30 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

OTTO Curier este noul sponsor logistic al FC Dinamo Bucuresti pentru sezonul 2013-2014
Incepand din luna iulie 2013, OTTO Curier anunta cu mandrie parteneriatul incheiat cu Fotbal Club Dinamo Bucuresti. Conform intelegerii, OTTO Curier a devenit sponsorul logistic al formatiei pentru sezonul competitional 2013-2014.
Brand de traditie in sportul romanesc, Dinamo Bucuresti este atat unul dintre cele mai iubite cluburi sportive, cat si unul cu performante deosebite. Suntem siguri ca asocierea dintre un brand sportiv exceptional, ce inspira dinamism si fair play si OTTO Curier, brand pasionat de performanta va contribui la obtinerea de noi rezultate exceptionale pentru sportul romanesc.
Sustinem valoarea adevarata si uram succes atat FC Dinamo in noul sezon, cat si tuturor echipelor sportive din Romania!
Pe toata durata sezonului, veti putea regasi brandul OTTO Curier pe tricoul de joc, pe stadioanele Arena Nationala si Dinamo, precum si la evenimentele organizate de club.
Avand o echipa experimentata si un program de investitii ambitios, OTTO Curier a inregistrat cresteri spectaculoase. Cu peste 400 de angajati, o flota de 300 de masini si 59 de filiale in teritoriu ce asigura o acoperire de 13847 localitati, OTTO Curier ofera clientilor sai servicii de curierat premium la pretul corect.
Numarandu-se printre cele 3 companii romanesti dotate integral cu scanere pentru curieri si depozite, OTTO Curier se regaseste si in grupul de elita de 3 ce ofera un sistem de money back guarantee. OTTO Accelero, cel mai rapid serviciu de pe piata de curierat domestic, ofera livrare garantata pana in ora 09.59. OTTO Cotidian este serviciul pe care poti conta zi de zi pentru indeplinirea nevoilor logistice ale companiei tale. Fiind disponibil atat pentru numerar cat si pentru cont colector, Ramburs 24 H ofera rambursul clientilor OTTO Curier intr-un timp mediu de 24 de ore de la livrare. Daca iti doresti un cost unic si o varianta economica pentru returnarea rambursului, Ramburs Economic este solutia perfecta pentru afacerea ta. Fie ca ai nevoie de o solutie economica sau de una premium pentru expeditiile tale internationale, OTTO International iti ofera o gama bogata de optiuni.
OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to consumer. Calitatea, siguranta si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca echipei noastre si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram