Delikatessen – gustari rapide si delicioase

29 iulie 2013

Un platou cu aperitive delicioase este ideal atunci cand organizezi un house party, iar gustarile rapide transforma o dimineata obisnuita intr-una dinamica si plina de energie. Tocmai de aceea, gama Delikatessen aduce pentru tine cele mai bune preparate: Gama de Salamuri Trapez si Salam de Sibiu.

Gama Trapez se evidentiaza prin forma unica trapezoidala a feliilor de salam si se regaseste in trei variante: Salam Trapez simplu, Salam Trapez cu invelis de verdeata si Salam Trapez cu invelis de piper negru.

Produse crud-uscate de cea mai buna calitate, afumate cu fum natural, salamurile Reinert sunt solutia ideala pentru prepararea gustarilor rapide si delicioase, la care vei pofti la orice ora din zi.

Pentru ca ne-am gandit sa-ti usuram munca si sa dam gust preparatelor tale, am propus cateva retete usoare si rapide, pentru gustari pline de savoare.

Gustos si rafinat – Salam Trapez cu verdeata
Pornind de la clasicul Salam Trapez, am propus o reteta inovatoare cu un gust nou, plin de prospetime, pe baza de Salam Trapez cu verdeata.

Reteta Salam Trapez cu verdeata pe biscuit sarat este ideala pentru gustarile rapide, intalnirile nepregatite cu prietenii, petreceri sau snack parties. Prepararea dureaza in medie 5 minute si ai nevoie de Reinert Salam Trapez cu verdeata, biscuiti sarati, rosii cherry si unt. Fiecare felie de salam se aseaza pe cate un biscuit sarat sau, dupa gust, pe bucatele de paine prajita si se decoreaza cu un filigram de unt si rosii cherry.

Rezultatele vor fi de efect si vei putea savura impreuna cu prietenii gustarile crocante si delicioase, propuse de Reinert.
Daca esti adeptul gustarilor usor picante sau nonconformiste, poti inlocui Salamul Trapez cu verdeata cu Salamul Trapez cu piper negru sau Salamul Trapez clasic, pe care il poti asocia cu branza dura sau masline verzi.

Pofta buna!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram