Vara asta specializeaza te in PR si comunicare

17 iulie 2013

Obiectivele training-ului sunt de a identifica impreuna cu participantii la curs, etapele necesare pentru alcatuirea unei campanii de comunicare si de a le oferi acestora o specializare in PR si in integrarea campaniilor de Relatii Publie in strategiile de marketing. Cursul este dedicat tuturor celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in relatii publice intr-un mediu corporatist, guvernamental, organizatie non-profit sau o agentie de comunicare.

Avantajul cursului il reprezinta abordarea practica a tematicii, de la alegerea tipului de campanie potrivit in functie de activitatea companiei, produsul sau serviciul promovat , publicul tinta si plasarea pe piata, pana la utilizarea intrumentelor de comunicare New Media , mentinerea relatiei cu presa si evaluarea unei campanii de comunicare. In cadrul training-ului vot fi prezentate si studii de caz pentru a exemplifica concret activitatile de Relatii Publice implicate in planificarea unei campanii de comunicare. De asemenea, vor fi organizate exercitii individuale sau de grup in vederea realizarii unei strategii de relatii publice.

Cursul de Planificare a campaniilor de relatii publice este sustinut de Creative Business Management in perioada 3-4 august, la sediul agentiei din Splaiul Unirii nr. 6, sector 4, Bucuresti. Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Costul formarii este de 400 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 1 august 2013. Cursul este disponibil si in format e-learning, la un pret de 250 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram