OTTO Curier unifica preturile

15 iulie 2013

La OTTO Curier expedierea unui colet costa cu 34% mai putin, cat cea a unui plic
OTTO Curier pregateste o noua surpriza clientilor sai! Incepand cu 15.07.2013, costul unui colet este echivalent cu costul unui plic. Astfel, expedierea unui plic sau a unui colet cu greutatea pana intr-un kilogram catre destinatii nationale costa 11,95 lei, in timp ce expedierea acestora in aceeasi localitate va costa 9,95 lei. Oferta este valabila pentru toate serviciile nationale si reprezinta un pas inainte catre alinierea preturilor la cerintele pietelor de curierat.
Principalul beneficiu al clientilor OTTO Curier: servicii premium la un pret corect, cu 34% mai mic decat preturile practicate anterior, acesta fiind una dintre valorile promovate de compania noastra. . Unificarea si reducerea preturilor pentru expeditiile de tip plic si colet este in concordanta cu schimbarile climatului economic, actiunea arata inca o data constanta preocupare a echipei noastre pentru rezolvarea necesitatilor logistice ale clientilor, in conditii de o calitate exceptionala.
Avand o echipa experimentata si un program de investitii ambitios, OTTO Curier a inregistrat cresteri spectaculoase pe toate planurile. Cu o echipa de peste 400 de angajati, 300 de autovehicule si o arie de acoperire de 13847 de localitati, OTTO Curier ofera servicii premium clientilor sai. Numarandu-se printre cele 3 companii romanesti dotate integral cu scanere pentru curieri si depozite, OTTO Curier are in portofoliu servicii precum OTTO Accelero, cel mai rapid serviciu de pe piata de curierat domestic cu livrare garantata pana in ora 09.59, OTTO Cotidian, cel mai popular serviciu al companiei, Ramburs 24h, care ofera rambursul in 24 de ore si Ramburs Economic, serviciul avand pret unic de 5 lei, indiferent de valoarea rambursului. De asemenea, OTTO Curier face parte din grupul celor 3 companii din Romania ce ofera servicii cu livrare garantata.
OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to consumer. Calitatea, siguranta si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca echipei noastre si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram