Mentiune pentru cursanta Boem Club la Concursul International de Interpretare Pianistica Millenium Piano

12 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

Concursul International de Interpretare Pianistica Millenium Piano este organizat de Fundatia Millenium Piano, condusa de prof. Emilia Petrovan. Juriul a fost alcatuit din prf. Emilia Petrovan – presedintele juriului, prof. Andrei Podlacha, prof. Mihaela Zamfirescu, prof. Elena Petrenco.

Concursul s-a desfasurat in doua etape. Prima etapa a fost eliminatorie si a presupus interpretarea unui studiu la alegere si a unei piese de Johann Sebastian Bach. In a doua etapa concurentii au avut de pregatit o piesa clasica sau o tema cu variatiuni si o piesa romantica, moderna sau romaneasca, la alegere.

Pe parcursul acestui an scolar, cursanta Boem Club Daria Azoitei a obtinut mai multe premii importante la competitii de interpretare pianistica: premiul I la Concursul National „Cei mai mici pianisti” si premiul al III-lea la Concursul National „Talente Implinite”.

Pentru ca Boem Club doreste sa sprijine si sa incurajeze tinerele talente, Daria a fost rasplatita dupa fiecare reusita cu vouchere de lectii de muzica in cadrul scolii.

„Din punctul de vedere al unei persoane care a facut multi ani de muzica de performanta, pot afirma cu tarie ca Daria este un copil cu aptitudini muzicale deosebite, serioasa, studiaza mult si vine saptamanal la lectiile de muzica Boem Club cu aceeasi placere ca prima data, pentru a invata ceva nou, pentru a progresa dupa fiecare lectie. Prin implicare, munca si talent ea a reusit sa obtina la Concursul International de Intrepretare Millenium Piano o recunoastere a dedicarii cu care fac zilnic pian, concurand cu cei mai buni in domeniu” a declarat Claudia Atanasoae, Director de Dezvoltare al Scolii de Muzica Boem Club.

Despre Boem Club

Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram