Scoala de Muzica Boem Club deschide in august un nou sediu in Dorobanti

4 iulie 2013

Sediul Boem Club din zona de nord va oferi copiilor si adultilor posibilitatea de a urma lectii de pian, chitara, vioara, violoncel, canto, educatie muzicala in varianta individuala sau de grup. Cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Boem Club o pot face sunand la numarul de telefon 0760 689 422 sau trimitand un e-mail la adresa [email protected].
Salile celui de-al treilea sediu vor fi la fel de bine amenajate ca si pana acum: mobilate adecvat unei sali de lectii de muzica, cu instrumente muzicale profesionale si aparatura de calitate, specifica fiecarui tip de curs. Insotitorii cursantilor vor avea la dispozitie o sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless, reviste si carti de specialitate pentru a petrece timpul cat mai confortabil si relaxant.
„Am luat decizia deschiderii unui al treilea sediu Boem Club data fiind cererea semnificativa primita din zona de nord a Bucurestiului. Primul sediu din zona Piata Alba Iulia a fost deschis in 2009, cel de-al doilea din zona Razoare in 2011 si iata-ne acum in pragul lansarii celui de-al treilea sediu in zona de nord. Suntem bucurosi ca prin acest al treilea sediu putem onora solicitarile pe care le avem din nordul Bucurestiului ”, a declarat Claudia Atanasoae, Director Dezvoltare, Boem Club.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram