Investigatii imagistice hight tech si aparatura medicala de ultima generatie

2 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

Inca de la inaugurare, Spitalul Monza Bucuresti – Centru Cardiovascular s-a remarcat prin dotarea tehnica la standarde internationale, nivelul ridicat profesionalism al echipei medicale si prin circuite standardizate si personalizate pentru fiecare pacient in parte.
Pe langa cea mai inovatoare si sofisticata tehnologie care exista in dotarea Departamentului Cardiovascular si a Departamentului de Chirurgie, Spitalul Monza beneficiaza de aparatura medicala ultramoderna si in cadrul Departamentului de Radiologie si Imagistica Medicala.
”Examene imagistice de inalta performanta pot fi realizate acum cu ajutorul unora dintre cele mai noi aparate care exista pe piata medicala internationala. Echipamentele de Rezonanta Magnetica ajuta la obtinerea unor imagini de inalta calitate, rezultatele fiind mult mai clar definite. De asemenea, aparatul CT de ultima generatie permite reducerea dozei de iradiere a pacientilor cu pana la 80% la toate tipurile de examinari. Este foarte frecvent utilizata in cazul copiilor, tinerilor si femeilor”, a declarat dr. Maria Alexandrescu, sef sectie de Radiologie si Imagistica Medicala, Spitalul Monza Bucuresti.
Departamentul de Radiologie şi Imagistica Medicala are in componenţa un aparat de tomografie computerizata si 2 aparate de rezonanţa magnetica, unele dintre cele mai performante existente in prezent in Romania. De asemenea, serviciul de Radiologie si Imagistica Medicala mai dispune de 2 aparate de radiologie si 5 ecocardiografe.
Ultraspecializat in efectuarea intervenţiilor chirurgicale minim invazive şi invazive cardiace, vasculare, Spitalul Monza efectueaza investigatii de imagistica tip RMN, CT si diferite tipuri de radiografii.
Investitiile majore din cadrul Spitalului Monza Bucuresti - Centru Cardiovascular s-au realizat pentru a intampina exigentele pacientilor romani dispusi sa se trateze in strainatate. Serviciile complexe şi individualizate de diagnostic, tratament şi recuperare, personalul medical ultraspecializat atat din ţara cat şi din strainatate, convinge pacientul de siguranta actului medical. Problemele de sanatate sunt rezolvate cu rapiditate si la cele mai inalte standarde de calitate.

De la 1 Mai 2013, Spitalul Monza Bucuresti a incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), oferindu-le pacientilor posibilitatea decontarii serviciilor si asistentei medicale de care beneficiaza in cadrul spitalului.
In Romania, Spitalul Monza este prezent in sistemul medical privat de la sfarsitul anului 2012, dezvoltand centre de excelenta, atat in domeniul chirurgiei cardiovasculare, cat si in domeniul ortopediei. In cadrul Spitalului Monza Bucuresti mai sunt disponibile pacientilor servicii integrate de medicina interna, chirurgie generala, precum si din sfera altor specialitati medicale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram