Canicula disconfort Radiatii UV pericol Exista solutia

20 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Studiile de specialitate evidentiaza in ultima vreme o relatie directa intre utilizarea aerului conditionat, mai ales in perioadele caniculare si extinderea bolilor cu transmitere virala si bacteriana (din cauza microorganismelor existente in filtrele acestor instalatii, daca sunt vechi sau incorect curatate). Expunerea directa (in aceeasi incapere) la fluxurile de aer rece, poate genera nevralgii, artralgii, alergii, sinuzite si alte afectiuni reumatologice sau din sfera ORL.
In perioada caniculara, radiatiile UVA si UVB pot depasi limita de securitate, care in cazul bebelusilor are un prag mult mai redus, comparativ cu adultii. In aceste perioade incidenta patologiei dermatologice este crescuta (melanoame, dermatite, alergii atopice, etc).
Farmacist specialist Andreea Cobzaru
Avem solutia!
Va oferim acum la pret foarte bun, promotional, folii suncreen fabricate in USA cu eficienta maxima. Reduceti in locuinta cu cca 80% emisia in infrarosu si in procent de 95 -99% radiatiile UV. Traiti sanatos, economisiti energie, protejati articolele din casa impotriva degradarii cauzate de radiatii, reduceti riscul imbolnavirii. Mai mult, in cazul spargerii accidentale a geamurilor, sunteti protejati de accidente, aspect important in casele unde exista copii mici.
Se aplica foarte usor, afla detalii, iar daca nu aveti timpul necesar, va recomandam specialisti care practica tarife rezonabile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram