Un nou concept pentru amenajarea casei tale

18 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Amenajari de vis cu design si concept functional deosebit, servicii de calitate, oferite gratuit daca sunt insotite de livrarea produselor procurate direct din fabrica, la preturi mai mici decat in magazine pentru produse de calitate similara.

Aceasta este solutia propusa de TUCOR DESiGN celor care doresc sa-si amenajeze sau sa renoveze locuinta, pentru depasirea perioadei dificile pe care cu toti o traversam de cativa ani. Solutii deosebite, materiale moderne care incorporeaza tehnologie, la cele mai mici preturi posibile.

Dupa o prezenta online de mai multi ani, TUCOR DESiGN anunta deschiderea unui Showroom, in Bucuresti, Str.Gen.Berthelot nr. 84 ( Berzei) specializat in articole pentru baie si bucatarie, dar si mobilier pentru camera copiilor.

Pentru primii clienti, pana la 30 iunie2013, au fost pregatite promotii exceptionale, precum:

399 Lei, incl. TVA | de la 699 Lei
Set Chiuveta bucatarie inox TEKAWAY Stylo inox si baterie crom, TEKA Kuchentechnik Germania.
Cadou: Dozator detergent, incorporabil ( Nou- tehnologie germana: chiuveta+ baterie+ dozator) si Set de scrgere 3 1/2 cu preaplin.

Afla mai multe detalii si alte promotii pe site tucor design, sau in showroom.
Nu rata: promotiile expira la 30.06.2013.

TUCOR DESiGN este o firma de design interior, care asigura clientilor nu numai servicii de exceptie, ci si produse pentru amenajari interioare ( gresie, faianta, mozaic, adezivi speciali, obiecte sanitare, mobilier pentru baie, mobilier pentru bucatarie, aparatura electrocasnica incorporabila) direct de la producatori.

TUCOR DESiGN are calitatea de Kitchen Specialist, context in care beneficiaza de un sortiment de aparatura electrocasnica incoporabila cu regim special ( nu se vand online, sau in magazinele universale)

O vizita la showroom-ul TUCOR DESiGN este un eveniment cultural, o experienta placuta, care poate aduce schimbari benefice in viata dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram