Cursantii Boem Club – premiati la Festivalul „Prietenii Muzicii Pro Piano Romania”

12 iunie 2013

Au participat la aceasta competitie urmatorii cursanti Boem Club: Maria Alexandra Alexe, Andrei Iorgu, Alexandru Tudor Popescu, Andrei Tudor Popescu Ricardo Olaru, Daria Stefanescu, Diana Murariu, Alexandra Giurgiu, indrumati de profesorii Raluca Voinea, Florentina Raducanu, Janina Badici, Georgiana Mirica.

Festivalul „Prietenii Muzicii/Pro Piano Romania” este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de pian pentru copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani. Repertoriul a cuprins una sau 2 piese la alegerea participantului, interpretate fara repetitii, cu durata
maximă cumulata intre 3 si 15 minute, in functie de categorie.

Juriul a fost alcatuit din urmatorii profesori: Presedinte Prof. Stela Avesalon, Prof. Dr. Gergeta Bacioiu, Prof. Dr. Rodica Danceanu, prof. Cornelia Iurevici Hussak, Prof. Gabriela Stepan, Prof. Mihaela Zamfirescu.

Pentru ca Boem Club doreste sa incurajeze tinerele talente si pasiunea lor pentru muzica si sa recompenseze eforturile depuse, fiecare cursant va premi din partea scolii un voucher cu 4 lectii cadou.

Boem Club si-a atins anul acest scolar obiectivul pe care si l-a propus cu privire la obtinerea a cat mai multor premii la concursuri si festivaluri de specialitate. Cursantii Scolii de Muzica Boem Club au reusit astfel sa obtina numeroase premii I, speciale si de excelenta la concursuri renumite precum „Brave Claviaturi”, „Talente Implinite” etc.

Despre Boem Club
Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram