DURAZIV lanseaza DURAZIV cu Kauciuc Clima Protect® o noua tencuiala decorativa cu rezistenta deosebita la factorii de mediu cicluri inghet dezghet radiatii

11 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Producatorul de materiale de constructii DURAZIV a dezvoltat o noua tencuiala destinata fatadelor, care include rasini sintetice de calitate superioara si substante care contribuie la o excelenta rezistenta la apa. DURAZIV cu Kauciuc Clima Protect® este o tencuiala flexibila, care previne exfolierea sau crapaturile si rezista la temperaturi si conditii atmosferice extreme. Produsul este nuantabil in sistemul DURAZIV 400.

Tencuielile decorative structurate reprezinta unul dintre cele mai dinamice segmente din piata materialelor pentru finisaje. Aceste produse au inlocuit alte solutii pentru fatade, cum ar fi vopselele lavabile de exterior, datorita caracteristicilor tehnice superioare. Vopselele lavabile de exterior au acum o pondere de sub 20% din piata solutiilor de finisare pentru exterior.

“Aspectul fatadei este important pentru toti proprietarii, astfel ca rezistenta la intemperii dar si la murdarire sunt criterii esentiale pentru majoritatea consumatorilor. Am pus accentul si pe dezvoltarea unei game de culori adecvate pentru fatade. Militam pentru culori neutre la exterior si nuante vibrante la interior, in intimitatea casei, unde creativitatea trebuie sa fie cat mai debordanta” a explicat Marga Carp, Director de Marketing DURAZIV.

Studiile interne ale companiei arata un comportament atipic al consumatorului roman, care alege culori puternice pentru exterior, in vreme ce la interior opteaza deseori pentru lavabila alba sau nuante foarte pale. Astfel, DURAZIV si-a propus sa contribuie la etapa de informare si educare a consumatorilor, cu privire la utilizarea culorilor si adecvarea lor in functie de spatiu si context.

DURAZIV s-a remarcat prin crearea formulei unice cu Kauciuc, ce sta la baza unei game complexe de produse: adezivi, vopsele si tencuieli.

Concomitent, compania a lansat si un produs cu pret mediu, tencuiala decorativa structurata DURAZIV Standard. Produsul a fost deja testat si se bucura de recunoastere pe santierele de termo-reabilitari, fiind considerat unul dintre cele mai bune din piata in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Tencuielile decorative structurate DURAZIV au fost aplicate pe o suprafata totala de peste 1.000.000 de metri patrati de fatade pe parcursul anului 2012.

DURAZIV a fost cel mai mare furnizor de tencuieli decorative la nivelul Bucurestiului in 2012, cu un volum al vanzarilor de aproximativ 2 milioane de euro.

Ambele produse sunt disponibilie atit in retailul traditional de specialitate, cat si pe canalul B2B.

***

DURAZIV este o companie activa pe piata de materiale de constructii inca din anul 2003, cand a fost infiintata sub denumirea initiala de Bau Profil de catre antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisari interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare. Divizia producatoare de adezivi s-a lansat in urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro intr-o fabrica moderna, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situata in Popesti Leordeni. Fabrica este dotata si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. In 2011 compania a devenit activa si pe piata de vopsele si a raportat o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, in crestere cu 34% comparativ cu anul precedent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram