Resveravit – doza de tinerete si sanatate de care ai nevoie

30 mai 2013

O alimentatie echilibrata, bogata in legume si fructe proaspete, mai ales in perioadele de tranzitie a anotimpurilor, este importanta pentru a va mentine sanatatea sistemului imunitar la cel mai inalt nivel. Insa atunci cand simtiti ca este necesar suportul unui antioxidant in plus, mai ales in situatiile suprasolicitante sau in perioada curelor de slabire, luati suplimente alimentare naturale, care ajuta organismul sa faca fata schimbarilor.

Statisticile au aratat ca resveratrolul este cea mai puternica substanta antioxidanta cunoscuta pana in prezent, care are efecte benefice pentru organism mai mari de 50 de ori decat Vitamina E, de 20 de ori decat Vitamina C si de 5 ori decat beta-carotenul. Desi se gaseste in destul de multe fructe (struguri negri, afine, coacaze, mure, prune), consumul ocazional este insuficient pentru a asigura necesarul de antioxidanti de care organismul are nevoie.

Resveravit, suplimentul alimentar produs de Ropharma, este singurul produs de pe piata cu o concentratie atat de ridicata de resveratrol (98 %), care asigura organismului o protectie eficienta si de durata. Pret: 52 Lei.

Actiunile si proprietatile imunologice ale suplimentului RESVERAVIT

Datorita extractului de resveratrol din planta asiatica Polygonum cuspidatum, Resveravit ofera o puternica protectie antioxidanta, mai ales impotriva gripelor si a infectiilor provocate de virusuri. Studiile au demonstrat ca resveratrolul stimuleaza raspunsul imunitar impotriva acestor agenti patogeni si interupe proliferarea. Oferind rezistenta organismului, Resveravit lupta impotriva virusilor si blocheaza dezvoltarea lor.
Resveravit este si un puternic antibacterian si antialergenic, o arma benefica in cazul imbolnavirilor de natura alergica, cum este astmul. Resveravit stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare, astfel pregatind organismul in lupta cu agentii patogeni.
Proprietatile imunologice ale acestui supliment sunt un adjuvant si in lupta cu stresul. Organismul isi pierde de multe ori imunitatea sub efectul stresului si al depresiei, insa Resveravit vine in ajutor, prin actiunile antioxidante ale resveratrolului. De asemenea, Resveravit creste tonusul, elasticitatea pielii si impiedica imbatranirea prematura. Suplimentul are rezultate deosebite si ca adjuvant in curele de slabire.

Printre proprietatile Resveravit se mai numara:
• reduce tulburarile circulatorii periferice, reduce tulburarile ischemice cerebrale;
• protector cardiovascular (previne infarctul, imbunatatind microcirculatia coronariana);
• normalizeaza nivelul colesterolului (prin imbunatatirea fractiei de colesterol “bun”) si a glucidelor in sange;
• ofera puternica tonifiere vasculara;
• contribuie la incetarea progresiei bolilor cronice;
• actiune benefica pentru cresterea longevitatii celulare;
• previne maladiile oncologice;
• binevenit pentru neutralizarea nocivitatilor ecolgice si profesionale (radiatie ionizanta, toxine si metale grele);
• adjuvant in tratamentul cataractei, glaucomului, retinopatie diabetica;
• previne alergiile;
• eficient in recuperarea dupa maladii infectioase si inflamatorii

Indicatii in terapia cu RESVERAVIT
Pastilele de Resveravit se administreaza intern, cate 1-2 capsule pe zi in timpul mesei sau conform recomandarii medicului. Pentru un efect de lunga durata si o imunizare corecta a organismului, se recomanda respectarea dozelor indicate.
In prezent, nu se cunosc efecte adverse sau toxice in administrarea resveratrolului. Insa femeile insarcinate, hepaticii si tinerii sub 18 ani trebuie sa consulte un medic specialist inainte de a incepe sa ia Resveravit.
Cu Resveravit, tusea, raceala si gripa pot fi tinute la distanta, iar imunitatea organismului va fi in continua crestere alaturi de acest supliment alimentar imunomodulator.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram