Accesoriile si echipamentele frigorifice de la Electrolux mentin prospetimea fructelor si legumelor de sezon

30 mai 2013
Autor:
dowmedia08

Daca printre cumparaturile tale se regasesc frecvent fructe si legume proaspete sau daca le culegi din belsug chiar din propria gradina, cu siguranta iti doresti sa te bucuri de aroma lor racoritoare si de bogatia vitaminelor un timp cat mai indelungat. Mai ales in cazul fructelor de sezon usor perisabile, precum ciresele sau capsunele, pastrarea lor in stare naturala iti poate da numeroase batai de cap.

Fie ca urmezi o dieta echilibrata, consumand zilnic fructe si legume, sau savurezi deseori salate si deserturi proaspete, echipamentele si accesoriile de refrigerare de la Electrolux iti ofera solutii pentru depozitarea in conditii optime a tuturor tipurilor de alimente. Multe dintre acestea se adreseaza in mod deosebit conservarii proprietatilor atat de ravnite ale fructelor si legumelor naturale.

Tehnologia TwinTech® FrostFree – un climat adecvat fiecarei clase de alimente
Aceasta inovatie Electrolux mentine un climat ideal, cu umiditatea si temperatura corespunzatoare fiecarei clase de alimente in parte, indiferent de textura lor. Secretul tehnologiei TwinTech® FrostFree consta in sistemele de racire si fluxurile de aer separate care deservesc frigiderul si congelatorul in mod independent.

Optand pentru sistemul TwinTech® FrostFree, te asiguri ca fructele si legumele nu isi vor pierde continutul de vitamine si, in acelasi timp, eviti transferul de mirosuri intre alimente, datorita fluxurilor separate de circulatie ale aerului.

Tehnologia FreshFrostFree™ – previne deshidatarea prematura a fructelor si legumelor
O alta solutie de la Electrolux este tehnologia FreshFrostFree™, care are rolul de a mentine climatul optim in tot interiorul frigiderului, prevenind astfel deshidratarea alimentelor. Fructele si legumele isi pastreaza proprietatile si savoarea naturale, indiferent de locul in care le-ai asezat in frigider.

FrigoCrisp – suportul pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor
A trecut vremea in care, pentru a evita un grad ridicat de umiditate in frigider, inveleai fructele si legumele zemoase in hartie inainte de a le depozita. Acum este suficient sa le asezi pe suportul FrigoCrisp de la Electrolux si sa te delectezi cu fructe la fel de suculente si legume la fel de crocante ca in ziua in care le-ai cumparat, fara a avea grija formarii mucegaiului sau a mirosurilor neplacute.

Acest accesoriu a fost special creat pentru compartimentul de fructe si legume al frigiderului, cu rolul de a intensifica fluxul de aer din jurul alimentelor. Astfel, eviti irosirea acestora din cauza deteriorarii premature si cheltuiala in plus pe care o presupune un nou drum la piata sau la supermarket.

Echipamentele frigorifice Electrolux dotate cu tehnologia TwinTech®FrostFree sau FreshFrostFree™ pot fi gasite in magazinele de specialitate la preturi recomandate intre 2618 si 7037 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram