Rotary Club Brasov anunta organizarea Meciului Demonstrativ de Baschet in Scaune cu Rotile

27 mai 2013

Clubul Sportiv “Cumpara Responsabil” numara 10 membri sportivi care se confrunta cu forme severe de dizabilitate, iar obiectivul nostru este ca in urmatorii 2 ani sa implicam membrii sportivi in cel putin 15 turnee nationale, pentru ca in 2016, cel putin 3 dintre acestia sa reprezinte Romania in delegatia Nationala din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Rio. In acest sens, sportivii se antreneaza saptamanal, ba chiar mai mult decat atat, ei se implica in sustinerea altor cauze sociale, avand vointa si motivatia sa demonstreze ca performanta invinge limitarile fizice.

Va invitam in data de 8 iunie la un meci demonstrativ de baschet in scaun cu rotile, organizat de Clubul Rotary Brasov. Acesta are loc la Sala Sporturilor, cu scopul de a multumi celor care ne-au sprijinit pana in prezent, oferind la randul nostru o mana de ajutor altor proiecte - fondurile obtinute din vanzarea de bilete vor fi utilizate pentru un proiect Rotary de sustinere a Ansamblului de Percutie al Liceului de Muzica Brasov.

Ne dorim sa impartasim cat mai mult din impactul proiectului nostru cu alte organizatii din Romania preocupate de responsabilitate sociala, astfel, va invitam sa participati la meciul demonstrativ dintre echipa Cumpara Responsabil din Brasov si echipa Centrului Lamont din Cluj-Napoca pentru a sustine aceasta cauza.

Biletele vor fi disponibile in ziua meciului la Sala Sporturilor, pot fi achizitionate inainte de meci de la Bistro de l’Arte, sau puteti contacta organizatorii la numarul de telefon - 0722526697.

Va asteptam la meci!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram