Ziua Florarilor sarbatorita în piețele clujene

27 mai 2013

Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă (CISPER) Nord-Vest Cluj-Napoca prin Asociaţia Amare Prhala organizează, în data de 28 mai 2013, activitatea culturală „Ziua Florarilor” în cadrul proiectului „Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.
Pentru a marca “Ziua Florarilor” membrii CISPER N-V se vor deplasa în pieţele clujene pentru a informa persoanele de etnie romă, dar şi persoane de alte naţionalităţi, cu privire la importanţa zilei, precum și cu privire la serviciile oferite în cadrul proiectului.
Ziua Florarilor care a fost sărbătorită pentru prima dată în România în 28 mai 2006, la iniţiativa Asociaţiei Florarilor din Bucureşti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram