Uniunea Naţionala a Patronatului Român s a alaturat ACPR

16 mai 2013
Autor:
dowmedia08

„UNPR este, începând de ieri, membru al ACPR cu drepturi şi responsabilităţi egale cu preşedinţii celor 9 confederaţii patronale membre. Consider că este un câştig imens pentru ACPR alăturarea UNPR atât din punct de vedere al structurii patronale cât şi pentru întărirea vocii patronale în raport cu Guvernul. Cerem Guvernului să ne reîntoarcem la masa de discuţii într-un moment dificil pentru România iar venirea UNPR alături de noi este un real câştig” a declarat Dan Matei Agathon, vicepreşedinte ACPR în cadrul conferinţei de presă.

„Am luat această decizie pentru că se impune să avem o voce puternică într-un moment dificil pentru economia românească. Avem nevoie de un punct de vedere comun în raport cu Guvernul, pe care consider că îl putem exprima mai eficient alături de ACPR. Participarea noastră în ACPR nu este legată doar de structuri şi de capacitatea noastră de a ne exprima, ci ne propunem realizarea unor analize pertinente si a unor solutii concrete pe care să le punem pe masa Guvernului” a declarat Marian Petre Milut.

În cadrul conferinţei de presă, UNPR a prezentat o radiografie a mediului privat din Romania si a factorilor economici cu influenta asupra dezvoltării IMM. Patronatul condus de Marian Petre Milut a prezentat o listă cu solutii economice pe care le propune pentru revitalizarea economiei românesti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram