OTTO Curier va ureaza Sarbatori Fericite

30 aprilie 2013

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, OTTO Curier ureaza colaboratorilor sai Sarbatori fericite!
OTTO Curier, compania ce in numai 3 ani a reusit sa se impuna ca fiind un jucator important pe piata de curierat din Romania, doreste Paste fericit clientilor si partenerilor sai! A fost un 2013 plin de realizari, speram ca 2014 sa va intampine cu si mai multe impliniri!
Avand o echipa experimentata si un program de investitii ambitios, OTTO Curier a inregistrat cresteri spectaculoase pe toate planurile. Cu o echipa de peste 400 de angajati, 300 de masini si 58 de filiale, OTTO Curier a crescut cifra de afaceri de la 4,4 milioane euro la finalul anului 2011, la 6 milioane in 2012.
OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to customer. Calitatea, siguranta si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca echipei noastre si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram