Campioni la Informatica

22 aprilie 2013
Autor:
dowmedia08

Teatrul National Timisoara a gazduit festivitatea de deschidere a Olimpiadei Nationale de Informatica Liceu, la care au luat parte mai mult de 300 de elevi din clasele IX-XII din intreaga tara. Acestia au fost premiati miercuri, 3 aprilie 2013. Elevul Vlad-Andrei Tarniceru, cls. a IX-a din Piatra Neamt a reusit performanta de a obtine un total de 600 de puncte in urma celor 2 zile de concurs.
Oradea a fost orasul care a reunit in perioada 6-10 aprilie peste 200 de elevi si profesori de gimnaziu, care s-au intrecut in faza finala a Olimpiadei Nationale de Informatica Juniori. Castigatorii au fost anuntati in sala de festivitati a Liceului Teoretic "Ady Endre" Oradea.
Rezultatele finale ale ambelor sesiuni au decis formarea loturilor ce vor reprezenta Romania la Olimpiada Internationala de Informatica si la alte competitii.

ECDL ROMANIA a fost si de aceasta data alaturi de organizatori (Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul Scolar Judetean Timis si Inspectoratul Scolar Judetean Bihor) confirmand inca o data importanta pe care o acorda rezultatelor exceptionale ale elevilor, incurajand performanta.
Felicitari tuturor participantilor!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram