Dove a fost alaturi de medicii pediatri in cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie

17 aprilie 2013
Autor:
dowmedia08

Pentru al treilea an consecutiv, Dove a participat la Conferința Naționala de Pediatrie, organizata de Societatea Romana de Pediatrie impreuna cu Asociatia Medicala Romana in prima jumatate a lunii aprilie la Crystal Palace Ballroom, din Bucuresti.

In cadrul Conferintei, Dove a oferit celor peste 2000 de medici pediatri participanti informatii privind gama de produse pentru ingrijirea corpului Dove Pure & Sensitive, special creata pentru pielea sensibila. Produsele de curatare a pielii sunt testate dermatologic si pot fi folosite si de cei care sufera de afectiuni dermatologice (eczeme, dermatita atopica, acnee).

Gama cuprinde sapunul-crema Dove Pure & Sensitive cu ¼ crema hidratanta, pH neutru si o formula hipoalergenica, non-comedogenica, fara parfum si fara conservanti. De aceea, sapunul-crema Dove poate fi folosit ca parte a rutinei de ingrijire a bebelusilor si copiilor.

Cele doua variante de gel de dus Dove Pure & Sensitive sunt special create pentru pielea sensibila, avand o formula hipoalergenica, fara parabeni sau alergeni in parfum. Gelurile de dus curata delicat pielea lasand-o hidratata si cu aspect sanatos datorita formulei inovatoare cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii.

Lotiunea hipoalergenica de corp Dove Pure & Sensitive este bogata in nutrienți, nu are parfum si ajuta la repararea pielii sensibile. Formula cu DeepCare Complex, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acizi grasi Omega-6, hraneste pielea in profunzime*.

La standul Dove din cadrul Conferintei, medicii pediatri s-au putut convinge de calitațile sapunului-crema Dove prin intermediul testului cu hartia indicatoare de pH. Datorita agentilor delicati de curatare, Dove este singurul sapun cu pH neutru. Astfel, sapunul Dove nu usuca pielea asa cum fac sapunurile obisnuite.

Societatea Romana de Dermatologie recomanda produsele Dove pentru curatarea pielii.

*Stratum Corneum

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram