Numarul 1 in Romania pentru solutii de scanare si digitalizare a documentelor

15 aprilie 2013

In urma cu 10 ani compania noastra a devenit distribuitorul oficial al producatorului de scannere format mare Colortrac UK, introducand pentru prima oara pe piata din Romania, sisteme profesionale complete de scanare si copiere a planselor mari. Astfel am inceput sa ne cream un nume in domeniul scanarii formatelor atipice, oferind soutii complete, birourilor de arhitectura, centre de copiere, prestatorilor de servicii si nu numai.

In anul 2007 am devenit unic distribuitor autorizat in Romania al renumitului producator francez de scannere pentru carti i2s. Un an mai tarziu am introdus in portofoliul de produse si scannerele de la Konica Minolta, Atiz si Qidenus. In 2011 am completat gama de scannere devenind distribuitor al scannerelor de documente Kirtas, Microtek, Canon, Xerox si Microform, scannere de mare viteza dedicate proiectelelor de arhivare electronica si document management.

In prezent oferim solutii complete de scanare a documentelor (registre cadastrale, dosare, state de plata, manuscrise, ziare, reviste, facturi, chitate, etc), solutii software de procesare si imbunatatire a calitatii imaginilor cat si solutii software pentru managementul documentelor sau platforme pentru biblioteci digitale.

Echipamentele din portofoliul nostru:
- scannere format A4 de birou
- scannere format A4 – A3 departamentale
- scanner de mare viteza format A3 (pana la 30 000 de pag/h)
- scannere de carte si documente legate pentru uz public
- scannere de carte profesionale pentru digitizare la scara larga
- scannere fara atingere de dimensiuni mari pentru registre si tablouri (format A1, A0, A00)
- scannere automate de carte
- scannere profesionale pentru radiografii
- scannere de microfilme
- imprimante de microfilme

Aplicatii software pentru digitalizare:
- software de captura profesional
- software de procesare automata a imaginilor
- software de structurare a documentelor in functie de capitolre
- software si platforme pentru document management
- software pentru biblioteci digitale

Multe din solutiile implementate sunt realizate in colaborare cu integratori IT de renume precum si cu parteneri IT locali, echipamentele firmei acoperind o nisa importanta din proiecte de infrastructura IT.

Pana in prezent am oferit solutii complete de digitizare a documentelor vechi de patromoiu, manuscrise, incunabule, solutii de scanare si indexare a statelor de plata, solutii de scanare pentru registre cadastrale, ziare, ziare arhivate, harti, postere, fotografii, dosare, reviste, etc. Solutiile noastre sunt utilizate in institutii de stat, prestatori de servicii si companii private din toata tara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram