Programe turistice variante si complexe pentru copii si tineri in catalogul Alsys Travel 2013

15 aprilie 2013
Autor:
dowmedia08

O noutate a acestui an in programele Alsys Travel este integrarea taberelor internationale de limba engleza cu profesori vorbitori nativi, organizate de prestigioasa institutie Gallery Languages. Programul de studiu al limbii engleze derulat de Gallery Languages este recunoscut pe plan mondial, iar cursantii primesc certificate de absolvire conform nivelului studiat. Un alt produs – vedeta al Programului pentru Copii si Tineri Alsys Travel este scoala de baschet Yubac, din Serbia, unde antrenorii sunt fosti jucatori profesionisti din NBA.

Oferta turistica pentru copii Alsys Travel este unica pe piata nationala in acest moment, nu doar prin diversitatea produselor dezvoltate, ci si prin promovarea conceptului de ”tabara pentru copii si parinti”. Parintii care, din grija pentru copilul plecat in vacanta sau din nevoia de a-l supraveghea personal, erau retincenti la ideea de tabara scolara, isi pot lasa acum copiii sa beneficieze deplin de experienta participarii la o tabara, cu tot ce presupune ea, fara nicio grija. Parintii ii pot insoti si se pot bucura de propria vacanta, in timp ce copiii sunt cooptati de echipa Alsys Travel in activitatile taberei.

Programul oricarei tabere este conceput astfel incat sa antreneze copiii permanent in activitati captivante si distractive, bazate pe jocuri, exercitii sportive, educatie creativa si calatorie. Taberele se desfasoara in locatii atent alese si verificate de agentia Alsys Travel din Austria, Bulgaria, Grecia, Italia, Romania, Serbia si Turcia, unde copiii au toate conditiile sa petreaca o vacanta excelenta. Toti partenerii internationali ai Alsys Travel si-au dovedit profesionalismul si dedicarea in buna desfasurare a taberelor pentru copii, asigurand servicii de cazare si masa la cele mai bune standarde.

Alsys Travel se recomanda si prin echipa sa, formata din oameni calzi, deschisi si atenti cu copiii si completata de o echipa proprie de animatie profesionista, alaturi de care copiii se distreaza copios in serile de karaoke, la show-urile live de circ, de percutie, de chitara sau dansuri latino.

Agentia Alsys Travel va invita sa parcurgeti oferta Programelor Turistice pentru Copii si Tineri, disponibila pe site-ul agentiei sau in catalogul tiparit pe care puteti sa il solicitati trimitand un mail la [email protected] sau sunand la numarul de telefon: 021 4112626.

Persoana de contact: Laura Racaru
Telefon: 0722394858
Mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram