Curs A_BEST de limba engleza pentru interviu: sfaturi simulari studii de caz

10 aprilie 2013

Sustinerea unui interviu in limba engleza este deseori o provocare pentru orice persoana care isi doreste sa aiba sanse de reusita cat mai mari, fie ca este vorba de obtinerea unui loc de munca intr-o companie multinationala, fie de o bursa pentru studii in strainatate. In acest sens, pregatirea dinaintea interviului este importanta, pentru ca ii poate ajuta pe viitorii candidati sa aiba o atitudine relaxata si sa isi construiasca un discurs fluent in limba engleza, care sa le evidentieze aptitudinile.

Persoanele interesate sa isi imbunatateasca prestatia la un interviu in limba engleza se pot inscrie la cursul „English for Interviews” pe care echipa Centrului de Limbi Straine A_BEST il deruleaza, in perioada aprilie-mai 2013, la sediul sau din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piata Romana, langa ASE). Cursul pune accent atat pe elementele verbale ale interviului in limba engleza (ton, dictie, pronuntie), cat si non-verbale (gestica, mimica, limbajul trupului).

„Cursul se adreseaza celor care au nevoie de sfaturi practice pentru prezentarea la un interviu in limba engleza. Prin acest training lingvistic ne propunem sa oferim cateva ore de pregatire care sa ii ajute pe viitorii cursanti sa se comporte cat mai natural la interviu. Cursantii vor simula situatii de interviu reale, care sa acopere structura frazei, notiuni de vocabular si grade de formalitate”, a declarat Nicoleta Stroie, Coordonator Cursuri Corporate la Centrul de Limbi Straine A_BEST.

Tematicile pe care trainerii A_BEST le vor aborda in cadrul cursului „English for Interviews” sunt: „Cum sa ne pregatim inainte de interviu”, „Ce sa spunem si mai ales sa NU spunem in timpul interviului”, „Ce facem dupa interviu”, „Cum sa structuram eficient discursul in engleza”, „Ce timpuri si structuri gramaticale sunt recomandate” si „Sfaturi punctuale, simulari, studii de caz”.

Cursul „English for Interviews” se desfasoara in sistem individual si cumuleaza 10 ore de curs, structurate in cinci sedinte. Pentru inscrierea la curs este necesara cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu (B1/ B2, conform CEF). De asemenea, fiecare persoana care se inscrie la curs va beneficia de revizuirea CV-ului in limba engleza.

Inscrierile se pot face la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 0762.274.914.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limbi straine pentru copii; cursuri de limba romana pentru expati; testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram