Ghd pentru alegerea unui sistem Spider Pop Up

3 aprilie 2013
Autor:
dowmedia08

Sistemul Pop Up sau Spider-ul reprezinta unul dintre cele mai des intalnite sisteme mobile de prezentare. Versatilitatea extraordinara a acestui produs se datoreaza in primul rand faptului ca este un sistem de prezentare extensibil, portabil, ce poate fi usor transportat cu orice autoturism, desi atunci cand este instalat are o suprafata de afisare impresionanta - latime peste 3 m si inaltime mai mare de 2 m. Aceasta caracteristica unica, impreuna cu faptul ca poate fi refolosit de nenumarate ori, cu aceleasi set de panouri grafice sau cu alte seturi de panouri recomanda sistemul Pop Up pentru aplicatii practic nelimitate.

Popup Spider-ul este in esenta un sistem expozitional extensibil format din trei componente principale: structura extensibila (cu sau fara bare), panourile grafice imprimate si geanta de transport. In functie de tipul de Pop Up, ca si optiuni putem avea 2 sau mai multe spoturi, geanta cu blat din lemn ce poate fi folosita ca desk de prezentare, suport special pentru LCD, rafturi pentru produse, etc.
Popup Spider-ul este in esenta un sistem expozitional extensibil format din trei componente principale: structura extensibila (cu sau fara bare), panourile grafice imprimate si geanta de transport. In functie de tipul de Pop Up, ca si optiuni putem avea 2 sau mai multe spoturi, geanta cu blat din lemn ce poate fi folosita ca desk de prezentare, suport special pentru LCD, rafturi pentru produse, etc.

Deoarece pe piata exista nenumarate tipuri de sisteme Pop Up, de cele mai multe ori insuficient sau incorect prezentate, vom incerca in acest articol sa prezentam caracteristicile, avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de Pop Up Spidere si sa raspundem astfel la cele mai importante intrebari legate de acest sistem expozitional. Daca insa tot mai aveti intrebari sau nelamuriri dupa citirea acestui articol, va rugam sa ne contactati la [email protected] si vom fi bucurosi sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Una din cele mai des intalnite confuzii legate de sistemele Pop Up este legata de dimensiuni, sau mai exact de legatura dintre dimensiunile sistemului si cifrele din denumire. Avem astfel sisteme Pop Up 3×3 sau 4×3, cele mai des intalnite denumiri, care NU inseamna insa ca Pop Up Spider-ul are 3×3 m sau 4×3 m. Codurile 3×3 sau 4×3 reprezinta de fapt numarul de randuri si de coloane al structurii extensibile, astfel: 3×3 inseamna ca structura respectiva are 3 coloane verticale, fiecare cu cate 3 celule suprapuse, iar 4×3 inseamna ca structura respectiva are 4 coloane verticale, fiecare cu cate 3 celule suprapuse. Exista si sisteme Pop Up “atipice”, cu denumiri gen 1×3, 2×3 sau chiar 5×3, care dupa logica de mai sus, inseamna ca structurile au 1, 2 sau 5 coloane verticale, fiecare cu 3 celule suprapuse. In consecinta, sistemele Pop Up 3×3 sau 4×3 nu au inaltimea de 3 m (ci de 2,25 sau 2, 4 m) si nici latimea de 3 sau 4 m (ci de 2.7 sau 3.3 m).

Clasificarea sistemelor Pop Up Spider se poate face dupa:

  1. Forma structurii extensibile:
    • curbata
    • dreapta
  2. Dimensiuni (standard):
    • inaltime: 2.25 sau 2.4 m
    • latime: 255, 270, 330 cm, etc.
  3. Materialul pe care este imprimata imaginea:
    • panouri rigide de PVC / film poliester
    • panou flexibil din material textil
  4. Tipul structurii extensibile:
    • simpla - fara elemente de blocare
    • magnetica - cu brate magnetice pentru blocare
    • premium - autoblocanta, cu legaturi incrucisate pentru rigidizare.

Cate tipuri de Spider Pop Up exista?

In randurile urmatoare vom face o scurta descriere a celor mai des intalnite trei tipuri de Pop Up Spidere de pe piata din Romania (si din din portofoliul notru), dar si a sistemului Pop Up Textil, o noutate absoluta pentru piata noastra:

1. Pop Up Basic – structura din gama economica pentru pentru expuneri ocazionale de scurta durata si bugete foarte reduse. Avand ca tara de provenienta China, acest tip de Pop Up are o garantie de numai un an si prezinta marele dezavantaj ca nu are un sistem de blocare al structurii, astfel incat rigidizarea intregului ansamblu este data doar de barele metalice pe care se fixeaza panourile grafice. In plus, panourile grafice prevazute cu banda magnetica se fixeaza pe barele metalice simple, care nu sunt prevazute cu magnet, astfel incat fixarea ferma si facila a panourilor are mult de suferit. Pachetul include spoturi luminoase si geanta din material textil.

2. Pop Up Standard - sistem Pop Up de calitate superioara, cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, ideal pentru expuneri dese si bugete medii, avand tara de provenienta Germania sau Anglia. Atentia pentru detalii in procesul de productie, calitatea materialelor folosite, sistemul inovator complet magnetic de blocare al structurii si de fixare al barelor magnetice si al panourilor grafice recomanda acest Spider ca o varianta mult imbunatatita fata de varianta precedenta. Garantia componentelor hardware este de 10 ani, iar acesoriile pentru Pop Up Standard sunt: spoturi LED, geanta cu blat de lemn ce poate fi folosita ca desk personalizat, suport pt LCD, etc.

3. Pop Up Premium – sistem premium, considerat modelul de top al structurilor tip Pop Up, pentru expuneri dese, inlocuiri nelimitate ale panourilor grafice, pentru companiile cu o imagine si o prezenta impecabila si bugete medii-superioare. Structura autoblocanta cu legaturi incrucisate in fiecare celula ii ofera o rigiditate excelenta. Panurile grafice se fixeaza cu banda magnetica de barele verticale interconectate, prevazute si acestea cu banda magnetica, astfel asigurandu-se o imbinare perfecta a graficii. Producatorul recomanda un test inedit pentru verificarea rezistentei: atunci cand structura este stransa, o persoana adulta se poate urca cu picioarele pe structura (poate calca efectiv pe ea) iar aceasta isi va pastra perfect forma! Nu este de mirare in aceste conditii de ce Pop Up Premium are o garantie de 20 de ani. Acesoriile sunt: spoturi LED, geanta cu blat din lemn ce poate fi folosita si ca desk personalizat.

4. Pop Up Textil - structura de calitate, foarte usoara, extrem de simplu de instalat, cu panoul grafic imprimat pe material textil atasat permanent de structura, pentru expuneri dese si bugete medii. Avand ca tara de provenienta Germania sau Anglia, Pop Up-ul textil are o garantie de 10 ani. Marele avantaj al acestui sisitem este lipsa panourilor grafice rigide, astfel panza imprimata poate ramane atasata de structura chiar si atunci cand aceasta este nu este instalata. Spatiul de depozitare este mult mai redus iar materialul textil este mult mai putin pretentios in comparatie cu panourile clasice (poate fi spalat la nevoie, fibrele textile sunt extrem de rezistente). Se recomanda acest produs companiilor care dezvolta campanii de lunga sau scurta durata, dar care implica transport si montaje/demontaje multiple. Materialul tiparit se fixeaza pe structura cu banda velcro (arici).

Un Spider Pop Up se foloseste ca sistem de expunere pentru:

standuri expozitionale
decorarea unui sediu de firma / showroom
conferinte si evenimente publice
lansari de produse
ca fundal pentru prezentarea sponsorilor sau pentru interviuri TV
semnalizarea promotiilor din showroom-uri sau centre comerciale
orice alta destinatie in care un perete grafic de asemenea dimensiuni sporeste impactul mesajului publicitar.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram