Spearhead Systems Altaro Backup și Microsoft Hyper V

18 martie 2013
Autor:
dowmedia08

Compania Spearhead Systems SRL, a devenit de curând distribuitor al produselor Altaro pe piața din Romania și Bulgaria.

ALTARO Hyper-V Backup este o soluție software ușor de folosit și de configurat, mai ieftină decât majoritatea competitorilor, care a fost proiectată special având tehnologia Microsoft Hyper-V în minte.

Toti ceilalți vendori sunt preocupati și de backup-ul Vmware sau alte soluții non-backup. Altaro este singurul dedicat EXCLUSIV platformei de virtualizare Microsoft Hyper-V. Versiunea v3.5 pentru Altaro Hyper-V Backup a fost lansată la doar o zi după lansarea Windows Server 2012, pe data de 5 septembrie 2012.

Produsul este mult mai ușor și mult mai rapid de configurat, face toate conexiunile complexe de configurație și vă permite să faceți back-up-ul oricărei instanțe a mașinii virtuale în mai puțin de 5 click-uri. Susține toate sistemele de operare guest de pe Hyper-V (Linux, versiuni mai vechi de Windows); nu aveți nevoie de alte licențe sau de agenți iar spațiul ocupat pe disc este foarte mic. Spre deosebire de concurență unde prețurile sunt per socket, Altaro vă oferă prețuri competitive per server fizic.

“Am ales să promovăm acest produs deoarece studiile de piață arată un trend ascendent al soluției de virtualizare de la Microsoft, iar Altaro Hyper-V Backup vine atât cu caracteristici superioare cât și cu prețuri mult mai competitive față de soluția de backup de la Microsoft. Această abordare se aliniază cu viziunea noastră de business, de a oferi clienților noștri soluții competitive și în avantajul lor, nu branduri și cutii.”, declară Marius Pană, General Manager Spearhead Systems.
Clienți mulțumiți de Altaro Hyper-V Backup
“Una dintre cele mai ușoare metode de a a face backup al unei MV pe Hyper-V. A rezolvat o problemă complicată pentru mine și funcționează foarte fiabil.”
Sepp Schembera, SmbTelnet, Australia
“Produsul vostru este extraordinar și am achiziționat deja mai multe licențe. Am recomandat produsul vostru mai multor parteneri de afaceri și sperăm că veți continua să furnizați software de calitate maximă cum este acesta!"
Thomas Widén, IT-Manager PRC Group, Suedia

“ Tocmai am făcut prima restaurare ieri... A mers perfect! Super rapid! “
Patrick Ford, Stephens Pipe & Steel, LLC

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram