Castigatorii Australian Grand Prix: Kimi Raikkonen alaturi de partenerii invizibili CLEAR si Rexona

18 martie 2013
Autor:
dowmedia08

1 ora, 30 minute si 3 secunde este intervalul de timp in care Kimi Raikkonen si-a demonstrat din nou calitatile de pilot de curse obtinand AUSTRALIAN GRAND PRIX si, totodata, cea de-a 20-a victorie a carierei sale. Finala a avut loc duminica, 17 martie, in Melbourne, Australia.

Dupa obtinerea primului grand prix al sezonului, Kimi Raikkonen a declarat ca a fost „una dintre cele mai usoare curse pe care le-a castigat”. Siguranta de sine si increderea in reusita au fost rezultatul mai multor factori: pasiunea sa pentru curse impartasita de intrega sa echipa, excelenta umana si mecanica, eficienta setarilor masinii, dar si prezenta celor doi parteneri invizibili CLEAR si Rexona. In fiecare secunda din timpul petrecut in cursa, Kimi Raikkonen a beneficiat de protectia activa si prospetimea oferite de cei mai importanti parteneri pe care ii poate avea un barbat: CLEAR si Rexona – partenerii oficiali ai Lotus F1 TeamTM.

Cursa pentru castigarea Australian Grand Prix a insemnat deopotriva atingerea celor mai inalte cote de performanta, dar si testarea limitelor celei mai bune protectii zilnice. Eficacitate, precizie si pasiunea de a fi mereu numarul 1 sunt calitatile impartasite atat de Lotus F1 TeamTM, cat si de brandurile CLEAR si Rexona.

Creat de profesionisti ai ingrijirii masculine, Rexona Men este singurul antiperspirant cu formula Motion Sense SystemTM, bazata pe molecule de protectie ce se activeaza in mai putin de doua secunde de la cresterea nivelului de adrenalina. Startul unei curse are nevoie de-o reactie pe masura!
Antiperspirantele Rexona contin mai mult de 1 milion de molecule de protectie activa, ideale chiar si pentru sportivii de top. Agentul antiperspirant activ ofera control asupra transpiratiei, in orice conditii, pentru protectie activa de top pentru pana la 48 h! Ceea ce inseamna ca Rexona Men a continuat sa fie alaturi de Kimi si pe parcursul ceremoniei de premiere… Si-al conferintei de presa, un alt moment stresant - cunoscatorii stiu despre ce vorbim.

CLEAR Men, samponul numarul 1 in lume pentru barbati*, beneficiaza de tehnologia Nutrium 10, o formula bazata pe vitamine, minerale, agenti cu dubla actiune anti-matreata si agenti de fortifiere care elimina matreata si ajuta la cresterea rezistentei naturale a scalpului. CLEAR Men asigura increderea si prospetimea de care ai nevoie pentru a te face remarcat, cand esti in forma maxima.

*Calcule efectuate de Unilever in baza datelor raportate de Nielsen pentru categoria de sampon antimatreata de barbati, utilizand datele cumulate din 39 de tari in perioada Mai 2011- Iunie 2012. Informatii disponibile la cerere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram