PIRELLI: PNEURI SPECIFICE PENTRU NOILE MODELE

14 martie 2013
Autor:
dowmedia08

PIRELLI PZERO SI CINTURATO CU MARCAJ SPECIFIC: Anvelopele Pirelli utilizate ca referinta in procesul de dezvoltare a unui produs specific in colaborare cu producatorii auto de top sunt din gama PZero (PZero si Zero Corsa) – anvelopele ultra performante Pirelli considerate lider mondial pe segmentul vehiculelor de prestigiu, datorita continutului tehnologic. Anvelopele PZero au fost lansate de Pirelli in 2007 si au evoluat continuu in anii care au urmat datorita parteneriatelor tehnice cu cei mai mari constructori de autoturisme, care le-au si ales pentru echiparea celor mai puternice si prestigioase modele din gama. Noile anvelopele PZero, dezvoltate in colaborare cu producatorii auto se remarca printr-un marcaj unic pe flancuri, specific pentru fiecare marca, chiar in continuarea logo-ului Pirelli.

Fiecare versiune este personalizata in functie de exigentele individuale ale fiecarui model specific, nefiind vorba de o singura anvelopa PZero de prima echipare ci de o gama completa de anvelope specifice care au origine comuna. Fiecare anvelopa raspunde unor nevoi specifice ale masinii pentru care a fost conceputa. Printre cele mai recente produse se numara anvelopele pentru Lamborghini Aventador, McLaren P1 si Maserati Quattroporte: toate fiind rezultatul stransei colaborari dintre cercetatorii Pirelli si inginerii fiecarui constructor. Pana in prezent exista 250 de omologari pentru PZero.

Gama completa de anvelope de inlocuire confirma si consolideaza performantele anvelopelor PZero create ca echipare de origine. Caraceristicile de baza ale anvelopelor
PZero sunt standarde ridicate de siguranta datorita distantei reduse de franare pe carosabil uscat sau ud, comportament precis in linie dreapta sau in viraje, manevrabilitate si confort desavarsit.

PZero utilizeaza nano compoziti speciali in amestecul de cauciuc si pliurile carcasei, care asigura o calatorie confortabila si performante sportive. Designul benzii de rulare ofera aderenta maxima pe suprafete umede datorita celor trei canale longitudinale largi si garanteaza confortul acustic, profilul asimetric permitand o uzura uniforma. Structura anvelopei PZero este conceputa pentru o deformare controlata chiar si la viteze foarte mari, de pana la 370 de km/h.

PZero este disponibil in prezent in peste 130 de versiuni, dimensiuni intre /50 si /25, intre 17 si 21 inch.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram