LPV a deschis primul Service Telefonic din Romania pentru Centrale Termice

4 martie 2013
Autor:
dowmedia08

Pentru orice problema care apare la o centrala termica, gasiti de-acum rezolvarea imediata la noul numar de telefon 0903.760.760, apel taxabil cu 1.5 euro + TVA / minut. La acest numar veti fi imediat redirectionati catre unul dintre tehnicienii LPV specializati in interventii asupra echipamentelor termice. Nu uitati! Noul numar 0903.760.760 nu ar trebui sa lipseasca din nici o agenda telefonica! Nu stii cand ramai fara apa calda sau fara caldura. Formand acest numar, lucrurile vor intra cat se poate de repede in normal.
Service-ul pentru problemele de functionare aparute la centrala dumneavoastra termica si asistenta telefonica reprezinta o premiera pentru Romania. Service-ul Telefonic Centrale Termice 0903.760.760 include toata gama de centrale termice si poate fi accesat atat de abonatii Orange, Vodafone, Cosmote, cat si de abonatii Romtelecom conectati in centralele telefonice digitale sau analogice.
LPV Proiect Consult, infiintata in 1991, dispune astazi de posibilitati tehnice deosebite, plasate la cele mai inalte standarde, iar specialistii LPV, de o inalta calificare, sunt instruiti periodic in Germania, ei reusind astfel sa raspunda celor mai exigente standarde europene. Organizarea desavarsita si personalul a carui prima calitate o reprezinta profilul moral si responsabilitatea cu care intelege sa abordeze si sa rezolve problemele fiecarui client sunt notele distinctive ale companiei LPV Proiect Consult.
Pentru a putea asigura interventii rapide, cu adevarat in timp real, indiferent de anotimp sau de diferitele sarbatori legale, LPV dispune deja, de mai mult timp, de un parc auto modern, dotat cu GPS si repartizat pe arii geografice. Astfel, intreaga activitate LPV poate fi inteleasa drept efortul de a introduce in Romania rigurozitatea nemteasca pe piata serviciilor. Iar in aceasta directie, astazi s-a mai facut un pas, un pas esential care tine de cerintele secolului XXI, o premiera in Romania, dar, mai ales, un imens ajutor pentru dumneavoastra.
Acum, specialistii LPV va stau la dispozitie pe aceasta linie telefonica, pentru ca interventia lor sa fie cu adevarat in timp real, la doar un apel distanta. Notati acest numar de telefon - 0903.760.760 - pentru a fi siguri ca veti putea rezolva orice problema in doar cateva minute. Pentru orice problema a centralei termice apelati specialistii LPV si lucrurile vor reintra imediat in normal!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram