ETA2U companie recunoscuta oficial în Europa de Sud Est ca furnizor expres autorizat de Teleprezenţa Video Cisco

1 martie 2013
Autor:
dowmedia08

Programul de parteneriate Cisco TelePresence Video Express ATP promovează un nou model de lucru: cu ajutorul colaborării faţă-în-faţă, prin intermediul soluţiilor de Teleprezenţă Video, creşte productivitatea oricui, indiferent de locaţia în care se află. Programul de nivel Express permite partenerilor să introducă pe piaţă produse tip Teleprezenţă Video Cisco, să ofere soluţii specifice de infrastructură şi să se diferenţieze de concurenţă prin competenţele unice de integrare a echipamentelor audio-vizuale.
“Programul Cisco TelePresence Video Express ATP a fost creat pentru ca partenerii noştri să beneficieze de numeroasele oportunităţi de pe piaţă - nu numai în aria Teleprezenţei ci şi a întregii arhitecturi de Colaborare”, a declarat Cristian Popescu, General Manager Cisco România. “ În calitate de furnizor express autorizat Cisco, ETA2U a făcut o investiţie utilă pentru a-şi dezvolta capacitatea de a livra pe piaţă portofoliul Cisco de Teleprezenţă Video.”

Programul de autorizare a furnizorilor de tehnologie Cisco (Cisco Authorized Technology Provider) ajută la definirea cunoştinţelor, abilităţilor şi serviciilor de care partenerii au nevoie pentru a vinde, implementa şi oferi suport pentru tehnologiile emergente Cisco. Calificarea de furnizor autorizat de tehnologie Cisco poate fi pierdută sau poate evolua in specializare în funcţie de evoluţia pe piaţă a partenerului.
\"ETA2U vine în întâmpinarea nevoilor din ce în ce mai mari ale clienților de a reduce cât mai mult costurile, ținând cont de situația economică actuală. În acest sens, completăm specializarea Cisco Advanced Unified Communications existentă cu ATP Cisco Telepresence Video Express pentru a putea comercializa, poziționa și implementa soluțiile de teleprezență. Clienții pot beneficia astfel de experiența ETA2U pentru a reduce semnificativ costurile deplasărilor prin întâlniri virtuale folosind soluții de teleprezență inovative, atât pentru biroul personal cât și pentru sălile dedicate întâlnirilor. – precizează Florin Ramboiu - Cisco Product Manager, ETA2U.”

Despre Eta2U:
Infiintata in anul 1992 in Timisoara, compania ETA2U a devenit în foarte scurt timp furnizorul preferat de echipamente şi tehnologii avansate IT in zona de vest şi centrul României, pe o piata în continuă dezvoltare şi schimbare.
Consolidarea de lider pe piaţă se datorează atât diversităţii şi calităţii produselor, serviciilor şi soluţiilor oferite, cât şi competenţelor specialiştilor săi din toate diviziile grupului: ETA2U Computer, ETA2U IT Service, ETA2U Image&Print, ETA2U Infrastructure, ETA2U Distribution, ETA2U Computer Store, ETA2U Training Center.

Despre Cisco:
Cisco, (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în comunicaţiile Internet care transformă modul de conectare, de comunicare şi de colaborare interpersonală.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram