ING Bank implementeaza esInsights de la EXE Software

25 februarie 2013
Autor:
dowmedia08

Soluția esInsights, implementată de către EXE Software pentru ING Romania, este o Soluție Software Business de Sondaje ce ajută la păstrarea unei relații de durată cu clienții prin obținerea de informații importante pentru îmbunătățirea serviciilor și produselor companiei. Cu esInsights pot fi create rapid și ușor sondaje complexe și complet personalizate de tip Customer Satisfaction și apoi trimise către categorii specifice de clienți. Selectarea și invitarea contactelor ce participă la sondaj se realizează foarte simplu pe baza unui email personalizat.

Feedback-ul primit poate fi vizualizat și analizat prin multiple opțiuni de raportare. Pot fi configurațe diagrame și grafice pentru a crea rapoarte informative relevante ce conturează opinii și ajută la crearea planurilor de acțiune prin segmentarea clară a clienților.

Avantajele folosirii unei astfel de aplicaţii sunt extrem de uşor de imaginat și pot fi definite în câteva cuvinte: îmbunătățirea produselor și serviciilor, creșterea vânzărilor, îmbunătățirea imaginii companiei în piața, securitatea datelor, rapoarte și statistici customizabile si nu numai.
esInsights a fost implementată pentru ING Bank Romania în luna decembrie a anului trecut, fiind apoi urmată de sesiuni de training și de consultanță.

Despre EXE Software

Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client.
C
ompania este formata dintr-o echipa cu peste 40 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin satisfacute.

EXE Software ofera servicii in analiza de business, business inteligence, solutii mobile, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date

Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING Bank, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal, Primavera, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram