Confident Communications comunica pentru asiguratorul german Signal Iduna

12 februarie 2013

“Principala directie de dezvoltare a SIGNAL IDUNA o reprezinta solutiile medicale pentru segmentul corporate, care vin in sprijinul strategiilor de resurse umane si de management ale companiilor. Pentru a realiza planul de dezvoltare al SIGNAL IDUNA este necesara o comunicare atenta a imaginii si a beneficiilor pe care le ofera compania pentru clientii existenti si potentiali si, de asemenea, educarea pietei in privinta alternativei pe care o reprezinta asigurarile de sanatate. Am ales Confident Communications pentru ca ne dorim o agentie dinamica, dedicata si capabila sa inteleaga modul de functionare al SIGNAL IDUNA, beneficiile oferite de solutiile noastre si publicul caruia ne adresam”, declara Andreea Costea, Marketing Officer SIGNAL IDUNA.

Prezent in Romania din anul 2008, Grupul SIGNAL IDUNA dispune de o retea formata din peste 400 de clinici si spitale private, precum si de un serviciu specializat de Call Center, disponibil 24/7, care le ofera asiguratilor suport pentru programarea si selectia medicului.

“Pentru acest an ne propunem o comunicare prin care sa constientizam companiile, prin intermediul managementului de varf si al profesionistilor in resurse umane, asupra avantajelor de costuri si de comfort pe care le aduc serviciile SIGNAL IDUNA deopotriva companiei si angajatilor. Ne vom concentra in special pe comunicarea cat mai clara a alternativei pe care o reprezinta asigurarile medicale in strategiile de compensatii si beneficii ale companiilor”, declara Mara Gojgar, Managing Partner Confident Communications.
Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre liderii pietei germane de asigurari, cu peste 13 milioane de clienti. Prezent in Germania, Ungaria, Polonia, Elvetia si Romania, Grupul SIGNAL IDUNA ofera de peste 100 de ani solutii complete de asigurari de sanatate la nivel european.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram