Thetford castiga un prestigios premiu pentru design

21 ianuarie 2013

Thetford BV a impresionat juriul de la “premiul de design pentru rulote: inovari pentru o noua mobilitate 2012/2013”. Compania a primit unul din cele mai ravnite premii de la un juriu format din experti in design si comert. 50 de expozanti a celei de 51-a editii CARAVAN SALON DUSSELDORF au participat la competitie cu un total de 92 de produse. Cu designul sau exceptional, Porta Potti Excellence s-a deosebit considerabil fata de alte produse similare. Expertii au fost incantati si au onorat designul Porta Potti Excellence cu “premiul de design pentru rulote: inovari pentru o noua mobilitate”.

Prezentarea marelui premiu al industriei de rulote si case mobile a avut loc pe 25 August 2012. Producatori, designeri si experti de marketing s-au reunit in cadrul festivitatii de premiere la Messe Dusseldorf, pentru a sarbatori piesa principala din competitia de anul acesta. Porta Potti Excellence a fost prezentata ulterior intr-o expozitie foto in cadrul Caravan Salon Dusseldorf pana pe data de 2 septembrie 2012 si intr-o expozitie online.

Design impecabil, caracteristici inovatoare si confort incomparabil al utilizatorului
Porta Potti Excellence nu se deosebeste de celelalte toalete portabile doar prin designul sau unic, ci si prin forma sa apropiata de cea a toaletei de acasa si prin inaltimea scaunului. Datorita vasului de toaleta mai mare, permite utilizarea confortabila a toaletei de catre persoanele in varsta. In plus, utilizatorul beneficiaza de un panou de control bine proiectat. Porta Potti Excellence are integrat un suport pentru hartie igienica, astfel incat aceasta sa fie intotdeauna la indemana utilizatorului. Are ca si dotari indicatoare de nivel pentru rezervorul de apa si cel de reziduuri. Acest lucru face toaletele mai simplu de folosit, utilizatorul nemaiavand parte de surprize neplacute, deoarece panoul de control va informeaza cand trebuie golit rezervorul de reziduuri si umplut cel de apa.

Lansarea Porta Potti Excellence reprezinta intr-un fel renasterea (din punct de vedere al designului) a simbolului de 50 de ani a toaletelor portabile. Acest simbol, originalul Porta Potti, a fost inventat de Thetford. Thetford este principalul furnizor de sisteme sanitare mobile si frigidere mobile, usi secundare exterioare si o gama variata de produse pentru ingrijirea toaletei pentru a va simti liberi si lipsiti de griji in vacante sau acasa. Thetford are sedii in 8 tari si aproximativ 600 de angajati. Sediul central din Europa se afla in Etten-Leur, Olanda.

Impreuna cu specialistul in design, Prof. Danny Venlet – director general al Venlet Interior Architecture, Max Ottenwälder – director al agentiei de design Ottenwälder und Ottenwälder si Prof. Dr. Peter Zec – initiator si director general al „red dot” si Senator al Cosiliului International al Societatilor de Design Industrial, jurnalistii Kai Feyerabend –Editor Sef si editor “promobil/CARAVANING”, si Raymond Eckl – editor sef “Camping, Cars & Caravans”, au decis asupra produselor inscrise datorita experientei lor.

Au participat la competitie 92 de produse din 9 tari. Printre acestea, juriul a oferit „premiul pentru design de rulote: mentiune” de 10 ori pentru produse foarte bine executate si finisate, „premiul pentru design de rulote: inovatii in mobilitate” de 15 ori pentru produse care s-au deosebit de restul datorita designului lor si „premiul pentru design de rulote: cele mai practice produse” de 4 ori, pentru proiecte deosebite ce au setat noi standarde in industrie, atat in ceea ce priveste forma, cat si aplicabilitatea lor. In plus, premiul special pentru „design de rulote: cel mai frumos design de interior” a fost oferit inca o data, premiu ce cinsteste designul de interior si evidentiaza cresterea importantei acestuia in industrie.

Sursa: Thetford

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram