Epicor lanseaza o strategie fin reglata pentru canalele de distributie EMEA ca sa impulsioneze cresterea

18 ianuarie 2013
Autor:
dowmedia08

Bucuresti, 15.01.2013 -- Epicor Software Corporation, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru organizatiile din productie, distributie, retail si servicii, a anuntat astazi ca si-a rafinat strategia sa de canal de distributie, pentru a stimula oportunitatile de crestere in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, si Africa). Ca parte a strategiei de extindere, Epicor va cauta sa recruteze parteneri noi pentru piete precum Romania, Polonia, Republica Ceha, ca si pentru pietele cheie cum sunt cele din Franta, Germania, Rusia si Benelux si isi va amplifica totodata prezenta canalului de distributie in Orientul Mijlociu si Africa de Sud. Pentru a sprijini aceasta initiativa ambitioasa, Epicor a recrutat mai multi manageri precum si un director de marketing , toti fiind dedicati distributiei prin parteneri.

„Anul acesta am investit in organizarea canalului nostru de distributie, pentru ca sa fim gata sa sprijinim strategia noastra de extindere și sa fim capabili sa lucram mai strans cu partenerii noștri din EMEA, pe dezvoltarea de noi afaceri și implementari", a declarat Keith Deane, senior vice președinte pentru Epicor EMEA. "Scopul nostru este sa dublam, cel puțin, veniturile generate de canalul nostru in urmatorii doi ani. Pentru ca sa realizam acest lucru, avem nevoie sa recrutam mai multi parteneri in piețele noastre cheie și sa amplficam deschiderea experientei pe care o avem in canalele de distributie din alte piețe.”
Epicor va cauta sa recruteze parteneri care au deja experienta in Planficarea Resurselor Intreprinderii (ERP) si, mai ales, cunoscatori ai aplicatiilor SAP, Oracle, Infor sau Microsoft. Mulți s-ar putea confrunta cu o decizie de tip "construieste-sau-cumpara", fie ca au produse tradiționale carora le-a venit timpul pentru inlocuire, fie ca sunt in cautarea de upgrade-uri pentru produsele mai vechi.
„Punctul nostru forte este in producție și distribuție, insa, de asemenea, Epicor este o alegere excelenta si pentru alte industrii, deci nu cautam parteneri cu experiența doar in productie sau in distribuție, ci și altii, care au experiența in alte industrii sau domenii de nișa", a declarat James Frampton, vicepresedinte de canal pentru Epicor EMEA. "Cu toate acestea, noi nu ne schimbam strategia de a recruta doar un numar restrans de parteneri. Spre deosebire de unii dintre competitorii nostri, noi nu ne dorim un canal de distributie mare d.p.d.v. numeric, cu reselleri care sa concureze unul impotriva celuilalt. Prin urmare, Epicor ofera parteneriate adevarate, adesea cu o anume specializare, probabil orientata pe domenii specifice, pe verticale, sau pentru a acoperi anumite zone geografice.”
El a continuat: "Este extrem de important pentru noi ca partenerii pe care ii selectam sa aiba succes și ințelegem ca asta include obtinerea unui randament bun al investițiilor lor, intr-un interval de timp rezonabil. Prin urmare, noi investim o cantitate tot mai mare de timp și de resurse in partenerii care au atitudinea potrivita și aspira la succes, lucrand indeaproape cu ei, ca forța de vanzari extinsa.”
Multi parteneri aleg sa lucreze cu Epicor datorita produselor sale flexibile si competitive, dar și pentru ca Epicor este pozitionat ca Vizionar in cadrul Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies.
Castigator al premiului "Top Revenue Producer" pentru EMEA și la nivel global in 2012, MFI Consulting & Technology a devenit partener al Epicor in 2010. Acest lucru a deschis calea pentru o masiva extindere geografica. "Epicor ERP este o potrivire perfecta pentru provocatoarea piața africana. Acesta ofera clienților toate functionalitatile de care au nevoie, fiind in același timp suficient de flexibil pentru a fi capabil sa creasca o data cu afacerea lor", a declarat Aadil Tharani, Chief Executive Officer al MFI Consulting & Technology. "Oferta Epicor ERP este mult superioara fata de ofertele majoritatii celor mai importanti furnizori „Tier 1” și este mult mai accesibila. Popularitatea sa a fost dovedita de creșterea fenomenala pe care am realizat-o in Africa. In ultimele 12 luni, am investit masiv in linia de afaceri a Epicor, obținand in Africa rezultate foarte bune. Acum valorificam aceasta investiție, prin diversificarea geografica și extinderea in Orientul Mijlociu.”
Pentru a sprijini canalul de distributie deja in creștere, Epicor a recrutat patru noi manageri pentru a acoperi Benelux, Franța, Germania, Austria, Elveția, Rusia si Africa de Sud. De asemenea, Epicor a recrutat un nou director de marketing, Emma Rainey, pentru a-si sprijini partenerii sa-si optimizeze eforturile de dezvoltare a afacerilor noi, ca sa beneficieze de campaniile de marketing centrale și sa dezvolte planuri comune de marketing, astfel incat sa-si poata creste in continuare afacerile lor, dincolo de perioada de angajament inițiala.
„Suntem in cautarea de parteneri care sa fie dedicati pe termen lung, care doresc sa faca o diferenta reala pentru afacerile clienților lor și care doresc sa investeasca in soluții vizionare", a declarat Deane. "Pentru a-i ajuta sa atinga succesul, oferim nu doar una dintre cele mai bune solutii ERP din lume ci, de asemenea, un program de activare cuprinzator și structurat, cuplat cu asistența din partea unora dintre cei mai talentati profesionisti.”

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation este un lider global, furnizor de solutii software de business pentru industriile producatoare, distributie, retail si servicii. Cu peste 40 de ani de experienta in deservirea organizatiilor din pietele medii si a diviziilor companiilor din clasamentul Global 100, Epicor are peste 20.000 de clienti in peste 150 de tari. Solutiile Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), managementul lanturilor de aprovizionare (SCM) si managementul capitalului uman (HCM) permit companiilor sa isi sporeasca eficienta si sa isi imbunatateasca profitabilitatea. Cu istoricul sau in inovatie, Epicor ofera Punctul Unic de responsabilitate cerut de catre afacerile locale, regionale si globale. Sediul central al companiei este in Dublin, California, cu birouri si filiale in intreaga lume.

Epicor si logo-ul sunt marci comerciale ale Epicor Software Corporation, inregistrate in Statele Unite si in alte tari. Toate celelalte marci comerciale mentionate sunt detinute de proprietarii lor. Ofertele de produse si servicii mentionate in acest document sunt produse de Epicor Software Corporation.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram