OTTO Curier a participat la proiectul Our Big Day Out

19 decembrie 2012

In zilele de 15 si 16 decembrie 2012, OTTO Curier a participat in calitate de sponsor la actiunea umanitara Our Big Day Out.
Organizata de 2 ori pe an cu ocazia Sarbatorilor Pascale si a celor de Iarna, Our Big Day Out este o actiune in cadrul careia se strang cadouri pentru copii institutionalizati, camine de batrani, si familii sarace. Copiilor institutionalizati li se ofera ocazia de a participa atat in activitati educationale precum ateliere de olarit, origami, felicitari, pictura, etc, cat si in activitati distractive. Special pentru ei a fost organizata o petrecere la Balonul Copiilor din Herastrau, unde supereroi si clovni i-au distrat pe micuti.
OTTO Curier pus la dispozitia organizatorilor doua dube pentru transportul produselor catre depozitul unde au fost facute pachetele pentru copiii defavorizati. De asemenea, compania a asigurat si transportul pachetelor pentru caravana ce a avut loc sambata, 15 decembrie. Duminica, am transportat pachetele cu cadouri, aparatele de popocon si de vata pe bat, bauturiile si mancarea pentru copii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram