Fii in tendinte de Revelion cu Rexona Crystal

19 decembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Si in acest an vedeta serii de Revelion este rochia neagra simpla, dar accesorizata cu paiete, sidefata, lucioasa sau de catifea. Elegantul negru se afla inca in tendinte, insa, niciodata cu urme albe de deodorant.
Tocmai pentru a te ajuta sa stralucesti in noaptea de Revelion, Rexona iti recomanda, special pentru tinuta ta neagra, variantele Rexona Clear Pure (spray, roll-on, stick) si Rexona Clear Aqua (spray si stick).
In materie de coafuri, cele mai potrivite pentru Revelionul 2013 sunt impletiturile in jurul capului sau retro si coafurile inalte cu bucle elastice. Ce poate fi mai potrivit pentru oricare dintre aceste coafuri daca nu o rochie neagra fara urme albe? Mai mult, Rexona Crystal iti ofera protectie pana la 48 de ore astfel incat sa te distrezi fara griji toata noaptea. Rexona, deodorantul numarul 1 in lume*, ofera 48 de ore de protectie activa impotriva transpiratiei. Pentru un succes vestimentar garantat, la trecerea dintre ani, alege o rochie neagra protejata de Rexona Crystal. Te vei bucura de o tinuta impecabila, fara urme albe si fara pete pe haine, si de o stare de spirit pe masura.
* Sursa: The Nielsen Company, 2011

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram