Noua Luni a inaugurat primul showroom din Bucureşti

17 decembrie 2012

Având în spate experienţa unei echipe capabilă să acorde sprijin tuturor celor care doresc să achiziţioneze produse conforme cu vârsta copilului lor şi în condiţiile în care pe piaţa românească nu există un magazin care să ofere şi consultaţă în alegerea acestui tip de produse, Cristina Manescu (Product Manager Nouă Luni) explică: ,,De-a lungul timpului, din discuţiile cu mămicile şi viitoarele mămici, am constatat că nu există un concept store pe piaţa din România care poate oferi o gamă largă şi diversificată de produse şi, în acelaşi timp, consultanţă personalizată în alegerea acestora, în funcţie de necesităţi şi buget. De aici a plecat şi ideea unui showroom Nouă Luni, care să vină în întîmpinarea tuturor necesităţilor consumatorilor noştri.”

Showroom-ul vine în sprijinul părinţilor care doresc să le faciliteze micuţilor o dezvoltare corespunzătoare din punct de vedere motoriu, psiho-emoţional şi al inteligenţei. Jucăriile sunt gândite şi concepute pentru fiecare categorie de vârstă în parte, astfel încât să le dezvolte şi să le îmbunătăţească toate simţurile.

Conceptul Nouă Luni capată amploare odată cu deschiderea showroomului. ,,Echipa noastră de consilieri va fi alături de fiecare părinte în parte şi îi va îndruma paşii inspre alegerea cât mai corectă a produselor necesare copilului lor. Mai mult, dorim ca părintele să sprijine dezvoltarea micuţilor cu produse adecvate vârstei lor. De asemenea, le acordam sfaturi şi le dezvăluim trucuri care să transforme creşterea copilului într-o plăcere.”, precizează Ştefan Gagiu, administratorul companiei Nouă Luni.

Vizitează-ne cu încredere! Adresa noastră este Str. Al. Constantinescu nr.69 (Bd. Mărăşti nr.31), sector 1, Bucureşti. Programul este de luni până sâmbătă de la 10.00 – 20.00 şi duminica de la 10.00 – 18.00.

Produse recomandate

Tiny Love este mândru să-ţi prezinte noua generaţie de centre de joacă! Centru de joacă Gymini “Mişcă şi cântă” - 5 în 1 este dotat cu un sistem inteligent de mişcare, astfel încât arcadele pot culisa. Datorită acestui sistem inovator, jucăriile dispuse pe arcade pot fi poziţionate cât mai aproape de micuţul tău, în funcţie de fiecare etapă de dezvoltare a acestuia. Oferă o experienţă de joacă cu adevarat multi-senzorială dată de varietatea de sunete, imagini şi jucăriile suspendate. Produsul poate fi achiziţionat la preţul de 385 de lei din showroomul Noua Luni.

Cu 155 de lei îi poţi cumpăra copilului tău o jucărie electrică Tiny Love ,,Pe urmele Fionei” (pentru fetite) sau „Pe urmele lui Fred” (pentru baieti). Este recomandată copiilor peste 6 luni. Jucăria încurajează mersul de-a buşilea al bebeluşului. Căţeluşul merge câteva secunde şi se opreşte, până va fi atins din nou. Dacă jucăria este ignorată timp de câteva minute, căţeluşul va scoate diferite sunete pentru a-l chema pe bebeluş la joacă.

Tommee Tippee - Pachet "Plăteşti 2, primeşti 9" la numai 533 de lei. Cumperi o "Pompă de sân manuală Closer to Nature" şi un "Sterilizator electric Closer to Nature" şi primesti gratuit: 4 buc. - biberon 150 ml cu tetine flux lent, 2 buc.- doză de stocare lapte matern, o cutie sterilizare microunde, 1 buc. suzetă Closer to Nature (0-3L), o perie pentru biberon şi tetină, 56 tampoane sân.

Tommee Tippee - Pompă de sân electrică "Closer to Nature" la doar 523 de lei. Cupa este realizată din 100% silicon moale şi prevazută cu denivelări pentru masaj care stimulează lactaţia, 3 viteze de sucţiune şi funcţionează cu baterii sau alimentată la o sursă de curent electric. Este o pompa non-agresiva, foarte silenţioasă şi discretă!

Peg Perego - Tatamia este un sezlong confortabil, un balansoar relaxant şi un scaun de masă multifuncţional ultracompact! Acesta este disponibil la preţul de 1399 lei. Scaunul are suport pentru picioare, cu poziţie de relaxare - pentru nou-nascut, tăviţă detaşabilă, husă din piele ecologică şi multe alte facilităţi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram