Fii frumoasa de sarbatori cu Dove Dove continua sa premieze membrii Clubului Dove

13 decembrie 2012
Autor:
dowmedia08

De sarbatori, iti doresti mai mult ca niciodata sa fii frumoasa si sa stralucesti.
Dove, sustinatorul frumusetii adevarate, este alaturi de tine in aceasta perioada magica si continua sa te recompenseze cu premii speciale.
Pana acum peste 730 de membri ai Clubului s-au bucurat de premiile oferite de Dove. Numai in perioada septembrie-noiembrie 2012, Dove a premiat 366 de membri ai Clubului, oferind seturi Dove pentru baie (halat, papuci si prosop), genti elegante, portofele si seturi de bijuterii.
Pentru a te afla si tu printre norocoasele castigatoare tot ce trebuie sa faci este sa devii membru in Clubul Dove si sa aduni cat mai multi ”porumbei”, cumparand produse Dove si participand la diferitele activitati desfasurate in Club.
In luna decembrie este si mai usor sa acumulezi „porumbei” din cumparaturi. Dove a pregatit seturi cadou pentru a te ajuta sa daruiesti frumusete si celor dragi. Fiecare set cadou iti aduce un porumbel Dove si astfel poti ajunge mai aproape de premiile minunate din Clubul Dove.
5 dintre castigatorii de pana acum au impartasit cu noi din experienta lor in Clubul Dove:
“Folosesc produsele Dove de foarte mult timp si de atunci nu au mai iesit din viața mea, primul produs folosit fiind sapunul Dove care imi hidrateaza pielea si imi lasa o senzatie placuta. A mai fost doar un pas pentru ca si deodorantele, lotiunile si cremele sa intre in ritualul meu de ingrijire zilnica.“ Dina Diana (Pitesti)
“In opinia mea, Clubul Dove este o initiativa minunata care rasplateste clientele fidele. Am castigat o pereche de cercei Solitaire de care sunt foarte incantata si voi continua sa folosesc cu aceeasi placere produsele Dove. Ritualul zilnic de ingrijire: sunt un mare fan al gamei Deeply Nourishing (Original) - folosesc toate produsele din aceasta gama. Iar masca de par Intense Repair este excelenta!” Blanka Nagy (Bucuresti)
“Folosesc produsele Dove si ma simt frumoasa. In plus Dove m-a facut si mai frumoasa de cand m-a premiat cu o pereche de cercei superbi Bella Blue. Multumesc Dove.” Anca Ioana Vilcescu (Bucuresti)
“Produsele Dove incurajeaza femeile sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite. Preferatele mele sunt gelurile de dus care iti lasa o piele hidratata si catifelata.” Alexandra Bratu (Ramnicu Valcea)
“Dove este zilnic alaturi de mine, de la dusul de dimineata inainte de ritualul de pregatire pentru munca pana cand ma pregatesc pentru somn. Sapunul este cel care imi lasa pielea catifelata si curata, iar gelul de dus si crema de corp sunt produsele care ma ajuta sa am toata pielea hidratata si bineinteles, nu in ultimul rand, sa fie mereu placuta la atingere. Si sa nu uitam de sampon si balsam care ma ajuta sa am un par minunat si plin de vitalitate.” Carmen Suharoschi (Constanta)
In calitate de membru al Clubului Dove beneficiezi de oferte speciale, poti contribui la imbunatatirea produselor lansate si vei fi prima care afla despre promotiile si evenimentele Dove.
Sustine frumusetea naturala si inscrie-te si tu in Clubul Dove.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram