Laboratorul Ineldea lider pe piața suplimentelor alimentare naturale pentru copii din Franța anunța introducerea gamei Pediakid® în România

11 decembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Ingredientele din siropurile Pediakid sunt selecționate riguros pe baza celor mai recente descoperiri în știință și acționează de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere a copiilor.
Pediakid® constituie răspunsul natural la problemele de sănătate cel mai des întalnite precum: oboseală, imunitate scăzută, colici, tranzit digestiv lent, lipsă de apetit, insomnie sau nervozitate.
Siropurile pot fi administrate începand cu momentul în care alimentația copilului este diversificată, sunt ușor de administrat și bine tolerate de către copii datorită gustului plăcut de fructe.

Pediakid® , știința inspirată de natură
Inovaţie exclusivă Ineldea: Nectar de agave BIO bogat în săruri minerale și recomandat în special copiilor, deoarece conține zaharuri naturale, nerafinate, cu indice glicemic scăzut, care nu favorizează apariția cariilor.
• Fibre de Acacia bifidogene BIO, prebiotice de origine naturală, contribuie la echilibrarea florei intestinale și la ameliorarea absorbției principiilor nutritivi din alimentație
• Extracte de plante riguros selecționate și concentrate naturale de fructe
Pediakid®oferă o sursă distinctivă de vitamine, minerale, fitonutrienți cu biodisponibilitate crescută, cărora li se alătură antioxidanți din fructe și legume, precum broccoli, năsturel, spanac și multe altele.
Lansată încă din anul 2004 în Franța, cu peste un milion de unități comercializate anual, Pediakid® este prezentă acum la nivel mondial ( peste 30 de țări) și reprezintă gama de referință recomandată de pediatri și farmaciști.
Laboratorul Ineldea este specializat în cercetarea, descoperirea, formularea, fabricarea și distribuirea de produse inovatoare pe bază de ingrediente naturale, pentru copii, adulți și atleți profesioniști, ce constau în cosmetice destinate atât uzului public, cât și celui medical sau profesional.
Produsele Ineldea sunt grupate sub mărcile Pediakid, Effiderm, Medicafarm, Scientec Nutrition, Nutraceutical Solutions, Olioseptil și sunt destinate corectării dezechilibrelor generate de alimentația modernă, nutriției ștințifice, fitness-ului și igienei corporale.
În viitor, în România, vor fi disponibile și produsele cosmetice dedicate mamei și copilului, marca Laboratoarul Ineldea.
Site-ul oficial al produselor Pediakid® în România va fi disponibil începând cu 3 decembrie, iar produsele vor putea fi achiziționate online, începând cu data de 8 decembrie de pe platforma online I-nutraceuticals . Prețurile se încadrează între 50 si 70 de RON, iar până la începutul anului 2013, prima comandă a produselor Pediakid® poate fi achiziționată cu o reducere de 20%.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram