Invitatie Concurs EuropAffiche editia a II a Romania

27 noiembrie 2012

Fundatia “Pentru Voi”, la initiativa Fundatiei The Jerome Lejeune, organizeaza cea de-a doua editie a concursului EuropAffiche in Romania, care se adreseaza tinerilor peste 14 ani, cu dizabilitati intelectuale.

Concursul din acest an are ca tema „Sa descoperim impreuna Europa si capitalele ei!” si isi propune implicarea tinerilor cu dizabilitati intelectuale intr-o activitate de creatie, pentru a le pune in valoare potentialul artistic si capacitatea de exprimare. Se doreste descoperirea Europei prin intermediul hartii, a tarilor si capitalelor ei, precum si a asemanarilor si diferentelor dintre acestea si propria tara.

Echipele participante in concurs vor crea un poster care va cuprinde date despre capitala tarii pe care o reprezinta si alte doua capitale europene alese de ei, cu similitudinile si diferentele lor. Fiecare echipa participanta in concurs va fi compusa din maxim 4 persoane cu dizabilitati intelectuale si 2 insotitori. Se va accepta participarea a 5 echipe, urmarind criteriul „primul venit primul servit”.

Detalii concurs
- Inscrierile in concurs se fac trimitand formularul electronic completat la adresa [email protected], pana cel tarziu la data de 21 decembrie.
- Prezentarea si jurizarea afiselor se va realiza la Timisara, de catre fiecare echipa in parte, in data de 9 mai 2013
- fiecare echipa isi va acoperi cheltuielile de transport la Timisoara
- organizatorii vor asigura cazarea si masa pentru echipele prezente in concurs
- marele premiu al concursului consta in organizarea unei vizite la Parlamentul Europei, pentru echipa castigatoare, unde aceasta isi va prezenta posterul castigator (TBC)

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram