Creste vertiginos numarul voturilor pentru calculatoarele de la PROFI

9 noiembrie 2012
Autor:
dowmedia08

“Lupta pentru obtinerea locurilor fruntase in clasament este foarte puternica, iar rezultatele sunt adesea extrem de stranse la nivel de magazine, acolo fiind locul in care se vor decide cei 252 de castigatori ai campaniei”, a declarat Pawel Musial, Directorul General al companiei PROFI Rom Food. “Nu mai este mult pana pe 15 noiembrie, cand se incheie competitia, si se pare ca participantii din toata tara sunt foarte constienti ca inca mai pot rasturna clasamentul actual.”

La magazinul din Ramnicu Valcea, de exemplu, sustinatorii scolilor au donat 3013 bonuri nefiscale, fata de 70 la numaratoarea anterioara, cresterea fiind de peste 4000%. Un salt de peste 800% a fost inregistrat si la magazinul timisorean din str. Dacilor, iar exemplele pot continua.

Pana la momentul numaratorii, pentru campania “Profi te premiaza!” s-au depus 113.752.650 voturi in favoarea institutiilor scolare participante la editia 2012, iar clasamentul scolilor la data de 29.10.2012 indica schimbari fata de numaratoarea anterioara.

Astfel, Scoala “Nicolae Balcescu” din Ploiesti si-a mentinut primul loc in clasament cu 2.000.020 puncte, urmata de Scoala profesionala ”Nicolae Simache” tot din Ploiesti cu 1.901.310 puncte iar locul al treilea a fost ocupat de Scoala “Nicolae Balcescu” din Dragasani cu 1.873.080 puncte.

Pe locul 4 in clasamentul general se afla scoala “Voievodul Mihai” din Bucuresti cu 1.218.508 puncte iar Scoala nr.36 “Angela Gheorghiu” din Adjud, fost lider de clasament, ocupa acum doar pozitia a cincea, cu 1.183.372 puncte.

Cei mai entuziasti sustinatori ai scolilor lor se dovedesc a fi in acest moment cei care voteaza la magazinul de pe str. Malu Rosu, din Ploiesti. Ei au donat scolilor preferate 4.797.476 puncte si sunt urmati de cumparatorii de la Magazinul PROFI din Dragasani (3.522.930 puncte) si de cei de la Magazinul Profi de pe Bd. Timisoara, din Bucuresti (2.975.163 puncte).

Rezultatele scolilor implicate in competitie la data de 29.10.2012 sunt afisate la http://www.profitepremiaza.ro/editia_2012/clasament_intermediar.html

Campania de responsabilitate sociala “Profi te premiaza!” se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, iar sustinatorii pot vota in oricare din cele 126 magazine PROFI participante la competitie, in baza bonului de casa.

Pentru fiecare dintre aceste locatii exista cate un premiu I, constand in 16 netbook-uri si un modem WiFi si un premiu II, constand intr-un videoproiector, premii care vor reveni scolilor cu predare la clasele I-VIII.

Campania “Profi te premiaza!” este sustinuta de Pepsi, Caroli, Gradina Bunicii, Lowi, Henkel, P&G, Primola, Magura, Kandia, Kremita, Autentic Rom, 7Days, Star, Lays, Giusto, Borsec, Baneasa, FrieslandCampina, Banat Bun, Cris-Tim, Colgate, Coseli, Olympic, Perfetti, Doncafe, Agrirom, Elgeka Ferfelis, Scandia Food, Unilver, CIA Aboliv, Aqua Carpatica, Defne Merve, Intel, Vodafone.

Parteneri media: Libertatea, Libertatea pentru Femei, Libertatea de Duminica, Bravo Girl, Avantaje.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram