Victorie pentru Obama

7 noiembrie 2012

Presedintele Obama a tinut un discurs incredibil, ales din nou, in fata multimei care striga la unison „ inca patru ani!”
Evenimentul a avut loc in Chicago, in noaptea petrecerii pentru alegerea sa. Obama a pasit pe scena alaturi de familia sa pe „Signed, Sealed and Delivered”, celebra piesa apartinand lui Stevie Wonder. Calatoria incepe din nou, iar Obama a declarat ca ce e mai bun abia acum va veni.
Portretul de familie a fost foarte reusit. Imbracati impecabil, membrii familiei radiau de fericire. Michelle Obama a purtat o rochie semnata Michael Kors, eleganta, dar foarte subtila, aleasa perfect pentru o noapte ca aceea si pentru rolul ei de prima doamna, de sotie, de mama si de exemplu pe scena politica si in fata americanilor si nu numai. Rochia de culoare castanie a fost insotita de un pulovar scurt si negru, alaturarea de culori aratand seriozitate, putere dar si caldura. Nefiind o rochie noua, ci una dintre unele rochii mai vechi pe care le-a purtat si la alte evenimente, poate insemna dorinta de continuitate, loialitate si consistenta. Mesajul este destul de puternic, dar in acelasi timp este posibil nici sa nu se fi gandit la acest mesaj, ci doar sa adore minunata ei rochie, care o prinde atat de bine si perpetueaza imaginea frumoasa pe care atat Obama, cat si Michelle o au in lume.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram