Tigari electronice pe www vaporizeaza ro

6 noiembrie 2012

SC VAPERS SHOP SRL anunta relansarea magazinului online de tigari electronice ce poate fi accesat la adresa www.vaporizeza.ro . Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de tigari electronice originale, e-lichide şi accesorii pentru ţigările electronice la cele mai bune preţuri.
Tigarile electronice din magazinul nostru va ofera mai mult decat o alternativa la fumatul clasic. Fiabilitatea, calitatea superioara, faptul ca sunt uşor de folosit chiar si de incepatori va garantează o experienţă plăcută a fumatului electronic.

Printre produsele comercializate de magazinul nostru online se numara cele mai noi, performante si rezistente modele de tigari: tigara electronica eGo, eGo-T, eGo-W, eGo-C, Lavatube, si DSE901.Autonomia mare a acumulatorilor, cantitatea mare de vapori produsa de atomizoarele noastre si calitatea accesoriilor pentru tigarile electronice satisfac chiar si cerintele celor mai inraiti fumatori. Puteti opta pentru e-lichide din gama Dekang VG (lichid vegetal ce nu contine propilen glicol, acesta fiind inlocuit cu glicerina vegetala)sau Feel Life. E-lichidele sunt disponibile in sticlute de 10 ml si 30 ml, avand concentratii diferite de nicotina, adaptate exigentelor fiecarui client.
In plus, accesand magazinul nostru online veti avea parte de reduceri substantiale la seturile de tigari electronice, mai multe e-lichide achizitionate prin intermediul unei comenzi precum si la majoritatea accesoriilor pentru tigara electronica.
Garantam originalitatea articolelor noastre. Importam doar produse originale, fabricate de lideri in domeniul tigarilor electronice de la Shenzhen Sailebao Technology Co. Ltd., Changning Dekang Biotechnology Co. Ltd.si Feellife Bioscience International Co. Ltd. Oferim promptitudine si rapiditate in livrarea produselor, prin Cargus sau Posta Romana.
Ne puteti contacta si la numerele de telefon puse la dispozitia dumneavoastra pe site-ul nostru, va puteti abona la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu orice noutate sau ne puteti vizita pagina de facebook https://www.facebook.com/vaporizeaza

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram