Toamna vine cu promotii pentru învatacei Reduceri de 20 la Centrul 2 FasTracKids

24 octombrie 2012

Programul de educatie conceput în Statele Unite ale Americii se desfasoara si în Romania, iar în urmatoarele luni preturile vor fi reduse substantial la Centrul 2 FasTracKids.
„Pentru copiii care se înscriu pana la finalul lunii noiembrie, oferim o reducere de 20% pentru urmatoarele trei luni. Reducerea se aplica în situatia în care taxa lunara este achitata în primele sase zile lucratoare ale lunii si este valabila pentru doua dintre cursuri.” explica Monica Avramescu, reprezentant al Centrului 2 FasTracKids.

Primul curs este FasTracKids Core (80 de euro), un program special creat pentru a le oferi copiilor cu varstele între 3 ani si jumatate si 8 ani o experienta de învatare interactiva pe parcursul a 96 de saptamani (o singura sedinta de doua ore în fiecare saptamana).
Cel de-al doilea program este FasTrack Tots (69 de euro), menit sa le stimuleze copiilor de 2,5-3,5 ani curiozitatea. Specialistii vor urmari progresele celor mici în ceea ce priveste capacitatea lor de concentrare, abilitatile sociale si de relationare, încrederea în fortele proprii si abilitatile de comunicare.

„Îi asteptam pe copii la o lectie demonstrativa gratuita. Adresa noastra este în str. Ghe. Dem Teodorescu nr. 16 bis, sector 3. Programarile se pot face la tel. 0740-302770, 031-7102927 sau pe e-mail: [email protected]. De asemenea, ne putem împrieteni pe Facebook/Centrul 2 Fastrackids.” spune Monica Avramescu.

Care este rolul cursurilor FasTracKids

FasTracKids este un program de educatie conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi si educatori de talie mondiala si îsi propune sa fructifice la maximum oportunitatile de cunoastere deschise copiilor în perioada cuprinsaƒ între 2,5 si 8 ani, cand se formeaza 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman.

Prin metode de predare inovative, programul FasTracKids abordeaza 12 teme de studiu: comunicare, tehnologie, creativitate, scopuri si obiective în viata, literatura, arta si teatru, biologie, matematica, stiintele naturii, astronomie, stiintele pamantului si economie, fiind structurat în sesiuni de cate doua ore, o dataƒ pe saptamana, timp de doi ani. Fiecarei teme îi sunt alocate opt lectii. Numarul maxim de copii într-o grupa este de 16, astfel încat un instructor sa nu aiba în grija mai mult de opt copii.

În lectiile FasTracKids, copiii îsi îmbogatesc cunostintele prin experimente, prezentari filmate la fiecare sesiune de curs, discutii, jocuri de rol, activitati practice si jocuri atractive. Salile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station - un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer si camere de filmat, similar cu cel folosit în prestigioasele universitati Harvard, Oxford sau MIT.

Fiecare lectie FasTracKids îi provoaca pe copii sa îsi foloseasca abilitatile de comunicare, creativitatea, gandirea critica si logica, precum si abilitatile de lucru în echipa. Aceasta provocare continua se transforma într-un exercitiu de învatare care îi pregateste pe copii pentru scoala si viata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram