Strauss Romania lanseaza noua campanie de comunicare ”Momentul tau Doncafé”

22 octombrie 2012
Autor:
dowmedia08

Lansata de Strauss Romania, noua campanie de comunicare pentru Doncafé se adreseaza femeilor si in mod special, mamelor – ele reprezentand cel mai important segment de comunicare pentru brand. „Momentul tau Doncafé” este astfel un moment oferit lor.

„Femeile indeplinesc o multime de roluri: mama, sotie, sora, prietena, colega... Sunt atatea, iar ele trebuie sa le faca fata tuturor. Femeile au grija de casa si tot femeile au grija de cei dragi. O zi obisnuita din viata unei femei inseamna momente nenumarate in care ea se dedica in intregime celorlalti. Acesta este insight-ul pe care l-am descoperit in urma studiilor efectuate in randul publicului nostru tinta. Asa am ajuns la concluzia ca femeile au nevoie de un moment numai al lor. Momentul oferit de o ceasca de Doncafé.”, au precizat reprezentantii Strauss Romania.

Dezvoltata impreuna cu McCann Worldgroup, campania „Momentul tau Doncafé” este promovata intens. Cu un buget de comunicare de un milion de euro, in perioada octombrie-decembrie 2012, mixul de comunicare va cuprinde: TV, online, cinema si actiuni de relatii publice.

Echipa Strauss care a coordonat aceasta campanie este formata din: Razvan Mircea - Marketing Director Strauss Balkans, Andreea Zlate – Research & Planning Manager, Madalina Mitru – Senior Brand Manager Doncafé si Lucian Nistoroiu – On-line Brand Manager.
Din partea McCann Worldgroup, echipa care a contribuit la dezvoltarea campaniei a fost coordonata de Beatrice Iftimi (Chief Growth Officer), Dana Hogea (Group Account Director), Diana Ceausu (Head of Strategy), Cristina Calota (Copywriter), Ionut Coanda (Art Director) si Tiberiu Munteanu (Head of Audio Video).
Agentia de research ISRA Center Marketing Research a fost reprezentata de Alice Mihai – Business Development Director, iar agentia de relații publice IMAGE PR de Andra Gherasim (Senior Account Executive).
###
Compania Strauss, cu sediul central in Israel, este activa pe cinci continente, are circa 11.000 de angajati si este pozitionata drept una dintre primele sapte companii din lume specializate in cafea. Pe piata locala, Strauss este cel mai important producator de cafea, fiind prezent de 17 ani pe piata din Romania. Sub umbrela Doncafé, compania si-a construit un portofoliu larg de produse pentru a satisface toate nevoile si preferintele consumatorilor. Gama Doncafé cuprinde astfel produse din toate categoriile de cafea: cafea prajita si macinata, cafea instant, cafea boabe si specialitati de cafea (mixuri).
Pentru mai multe detalii, contactati IMAGE PR:
Andra Gherasim: [email protected]; 0740.206.489

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram