Trenkwalder isi consolideaza echipa de management de top

18 octombrie 2012
Autor:
dowmedia08

Sibiu, 15 octombrie 2012 – Incepand cu 1 octombrie 2012, dl. Markus Richter este noul Chief Financial Officer al companiei de HR Trenkwalder International AG, iar dl. Özgür Soy, pana in prezent CEO al Trenkwalder Turcia va face parte din boad-ul Trenkwalder Group.
Markus Richter este noul CFO al Trenkwalder International AG. Anterior, el a condus departamentul financial al ÖBB holding timp de trei ani si a avut functii de management la Verbund AG, RHI AG si VIAG Munich. „Trenkwalder ocupa o pozitie importanta pe piata si un potential mare in Europa Centrala si de Est. Sunt incantat sa sprijin compania in dezvoltarea proiectelor viitoare”, a declarat Markus Richter.
De asemenea, board-ul se va extinde prin dl. Özgür Soy, care pana in prezent a detinut functia de CEO Trenkwalder Turcia si care acum devine membru in board-ul Trenkwalder Group. Inainte de a se alatura companiei, Özgür Soy a detinut pozitii de management la Procter&Gamble, DHL si Borusan Lojistik. „Turcia este o piata in crestere, iar Trenkwalder isi va intensifica activitatile in aceasta regiune. Sunt foarte bucuros sa fiu implicat strategic in viitorul intregului grup.”
„Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare in multe tari europene. Vom largi portofoliul de servicii nu doar din punct de vedere al tipului dar si in fuctie de adaptarea regionala. De aceea sunt bucuros ca am castigat doi noi colegi pentru a ne atinge obiectivele – dl. Markus Richter si dl. Özgür Soy”, a declarat Stefan Ulrich, CEO Trenkvalder.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selectie si plasare de personal din Romania, avand 9 filiale in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Oradea, Timisoara, Cluj, Iasi, Arad, Brasov cu 70 de consultanti si venituri consolidate de 22 de milioane de euro in 2011 (Trenkwalder si Trenkwalder Sobis). Trenkwalder este membra a Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT).
Trenkwalder ofera servicii de consultanta in domeniul HR, training si cercetare de piata. Din portofoliul sau fac parte: BCR, Raiffeisen Bank, Continental Automotive Systems, Ambient, Leoni Wiring Systems, Siemens si multe alte companii din domeniul productiei auto, al componentelor electronice si bancar, dar si din alte verticale economice.
Trenkwalder este prezenta in Romania din 2006 prin achizitia companiei locale Sobis Consult. Compania este condusa de Bogdan Florea, care detine 15% din actiuni.
Despre Trenkwalder International AG
Trenkwalder International AG este actionarul majoritar al Trenkwalder Romania. Compania este lider de piata in Austria si lider in recrutari de personal in CEE si SEE. Trenkwalder are mai mult de 300 de subsidiare in 19 tari europene cu o cifra de afaceri de 1 miliard de euro in 2011 si intermediaza angajari pentru aproximativ 70.000 de persoane. Incepand cu 2011, Trenkwalder este membra a German Droege Group International AG.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram