Ultimele zile de inscriere la cursul de “Relatii Publice in Afaceri”

16 octombrie 2012
Autor:
dowmedia08

Cursul isi propune sa prezinte si sa integreze toate instrumentele mass-media(jurnalisti, bloggeri, social media) intr-o campanie de comunicare integrata. De asemenea, training-ul contine si o latura practica, prin care trainerii Creative Business Management vor realiza impreuna cu participantii o strategie de relatii publice pe baza mai multor studii de caz si exercitii de grup.

Dupa absolvirea programului de formare, cursantii vor sti:
- Sa isi determine publicul tinta si sa construiasca campania de comunicare potrivita pe baza unor cercetari de marketing(analiza SWOT, demographics)
- Cum sa gestioneze relatia cu presa si cum sa isi promoveze afacerea prin intermediul ei
- Sa redacteze comunicate de presa si sa realizeze monitorizari de presa
- Sa isi stabileasca un plan media
- Sa utilizeze retelele sociale pentru promovarea mesajelor si cresterea notorietatii companiei
- Sa isi evalueze corect campania de comunicare si sa aiba in permanenta in vedere obiectivele de business stabilite initial

Training-ul se va desfasura in perioada 19-21 octombrie 2012 la sediul companiei Creative Business Management, din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA. La finalul cursului, in urma unui examen de absolvire, toti participantii primesc un certificat acreditat C.N.F.P.A. pe „Competente antreprenoriale”, cod COR 333906, conform ocupatiei de „Asistent relatii publice si comunicare(studii medii)”.

Costul formarii de persoana este de 400 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram